Imnul Gloriei, adaptat pentru echipa de handbal! Ascultă-l! Ce părere ai?

Echipa bistrițeană de handbal are imn. Acesta a fost compus de Florin Săsărman și e, de fapt, o adaptare după vechiul imn al echipei de fotbal.

Handbalul ne curge în sânge
Nu ne vindecăm în veci
Cu noi, Gloria învinge
Viaţa noastră e un meci”

 

„Gloria e viaţa noastră
Roşu negru-i Gloria
Luptă ca să fie-n faţă
Noi suntem mereu cu ea
Fetelor, dorinţa noastră
Este să fiţi cât mai sus
O credinţă-n roşu negru
Peste inimă ne-am pus”

Ascultă-l și dă-ți cu părerea:

IMN GLORIA 2018

"Handbalul ne curge în sânge Nu ne vindecăm în veciCu noi, Gloria învingeViaţa noastră e un meci"Sunt doar câteva dintre versurile imnului echipei de suflet a bistritenilor Cu toţii stim că imnul unei echipe nu este un cântec ca oricare altul. Este cântecul pe care-l fredonează spectatorii şi galeria. De aceea, oameni dragi nouă şi-au pus toată dragostea în imnul Gloriei 2018.El a fost compus de Florin Săsărman şi interpretat de folk-istul bistriţean împreună cu cea mai activă şi devotată galerie din Liga Florilor – Peluza Albastră."Gloria e viaţa noastrăRoşu negru-i GloriaLuptă ca să fie-n faţăNoi suntem mereu cu eaFetelor, dorinţa noastră Este să fiţi cât mai susO credinţă-n roşu negruPeste inimă ne-am pus"Ascultaţi, dati like, distribuiţi şi haideţi să îl învăţăm împreună !Pe 10 august, îl cântăm împreună, da ?#Handbal #Gloria2018 #Imn #FlorinSasarman #PeluzaAlbastra

Publicată de CS Gloria 2018 pe Joi, 2 August 2018

 

 | 1.996 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Propaganda PSD – Moldovan – penibila pe banii publici. ALO Curtea de conturi ? Pana cand acest ospatar de CJ R.Moldovan isi bate joc de comunitate si firme pe care le obliga sa cotizeze la …negru ? DNA ? Nu vedeti? Nu auziti ?

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *