Ică Moga a fost comemorat la Apahida! Stadionul va purta numele lui!

O bună parte din foștii colegi ai lui Vasile Moga de la Gloria și CFR, familia și autoritățile locale din Apahida, s-au întâlnit astăzi la terenul de fotbal din comuna în care s-a născut fostul jucător pentru a face un gest admirabil. Au marcat momentul în care stadionul a primit numele lui Vasile Moga. Invitatul special a fost președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, un admirator înfocat al fotbalului de altădată.

”Mă bucur că familia lui Ică, prietenii apropiați și Primăria Apahida au luat inițiativa de a da stadionului din localitate numele marelui sportiv și om de fotbal Vasile Moga! Pentru cei care l-au cunoscut, și eu mă număr printre ei, Ică a fost un sportiv admirat, un om de caracter și un prieten care ni l-am dori cu toții!”, a spus Radu Moldovan.

Trei echipe de old-boys au jucat apoi în memoria celui care a fst în ultimii ani director de marketing la Bistrița. Gloria, CFR și Someșul Apahida au arătat încă odată ce frumos era fotbalul pe vremuri. Evenimentul s-a încheiat la un spriț, unde foștii fotbaliști au depănat amintiri din perioada lor de glorie.


 | 633 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *