Ia să vă zic ce-i cu sportulbistritean.ro

Începând de astăzi, lansăm acest cotidian online, sportulbistritean.ro, frate de cruce cu săptămânalul care continuă să apară pe print în fiecare miercuri. De ce cotidian, de ce online și de ce de sport? Avem câteva răspunsuri care se pot adăuga la ideea principală, aceea că facem asta pentru că nu ne pricepem prea bine la altceva.

Cotidian, pentru că vremurile cer asta. Cititorii, fie ei și din targetul nostru, așteaptă știri în fiecare zi, nu doar o dată pe săptămână. Online, fiindcă ne dăm și noi seama că e vremea ziarelor electronice, chiar dacă nu credem că epoca hârtiei a apus. De sport, fiindcă ne-am format în cei 6 ani de când apare săptămânalul Sportul bistrițean un public care caută asta. Un public țintă pe care ne-am bazat întotdeauna și care, într-o bună măsură, s-a mutat pe net.

Sigur, vor fi unii care vor spune "încă un online local, de parcă n-ar fi destule" sau "ce dracu o să bage ăștia zi de zi". Poate că și pe noi ne frământă câteodată întrebările astea. Dar credem totuși că e loc destul pe internet, că o să ne batem capul mai mult decât până acum ca să găsim subiecte și că lupta dreaptă cu ceilalți nu poate duce decât la performanță.

Așadar, sportulbistrițean.ro, va fi însuflețit de același slogan, "prinde orice mișcare". Vom încerca să marcăm fiecare pas pe care iubitorii de sport din județ, amatori sau profesioniști, îl vor face în întreceri oficiale sau neoficiale. Copii, juniori, tineri sau seniori, din Bistrița sau din cel mai îndepărtat cătun, se vor regăsi pe acest site dacă sunt prieteni ai mișcării. Zilnic vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă în sportul din Bistrița-Năsăud, iar săptămânal vom trata pe print esența întâmplărilor sportive din județ.

Aaaa…și să nu uitați de Cornerul de pe Direct TV, emisiune sportivă legată strâns de Sportul bistrițean.

Așadar, și pe tv, și pe net și pe hârtie de ziar, sportul bistrițean va fi tratat în amănunt. O provocare curajoasă, recunoașteți, în vremurile astea infecte. Dar cu care ne luăm la trântă, să vedem care-o fi mai puternic.

Adrian Linca

 

 | 715 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *