I-au ciuruit! De trei ori!

Voința Mărișelu a învins fără drept de apel pe Progresul Jelna, într-o partidă pe care a controlat-o de la un capăt la altul. Scorul de neprezentare a reflectat realitatea din teren, dar și jocul foarte slab al Jelnei

Progresul Jelna începe ofensiv partida, instalându-se în terenul adversarilor încă din primele minute, fără a-și crea însă ocazii mari de a marca. Se descoperă însă în apărare, lucru de care avea să profite Mărișelu. În minutul 19, Țidor trimite perfect pentru Pralea, care deschide scorul. Echipa lui Șomotecan se dezlănțuie și Pralea mai ratează o ocazie în minutul 35, scăpat singur cu portarul. Tabela avea să înghețe la scorul de 1-0, până la pauză. În partea secundă, Mărișelu își strânge adversarul în menghină, adversar care avea să cedeze în minutul 51, când Țidor e pe post de servant pentru Alin Moldovan, care e letal în fața porții (2-0). Țidor mai ciuruiește o dată poarta Jelnei și încheie meciul în minutul 58, marcând printr-o apărare anesteziată și plictisită. Aceiași Țidor și Alin Moldovan mai ratează câte o ocazie de a marca iar Mărișelu oprește motoarele. Jelna are câteva zvâcniri palide pe final, fără a mai schimba nimic pe tabelă. Scor final, Voința Mărișelu ”“ Progresul Jelna: 3-0.

Jucătorul meciului.

A driblat, a reușit câteva pase decisive, a făcut jocul echipei sale la mijlocul terenului. Mai mult, a marcat și un gol. A fost jucătorul care a făcut diferența în teren, luminând de multe ori jocul echipei sale. Alin Moldovan s-a zbătut în faza de apărare, a alergat mult și poate fi considerat o achiziție reușită pentru Mărișelu, care va ajuta mult echipa în acest retur. Dacă va crește la condiția fizică, Moldovan ar putea deveni fără probleme play-maker-ul echipei lui Șomotecan.

Arbitraj.

Sandu Borș n-a avut probleme în a conduce un meci ce s-a desfășurat într-un singur sens. Drept dovadă stă faptul că și-a uitat cartonașele acasă, neacordând nici un avertisment. Un arbitraj bun, fără ca arbitrul central să iasă în evidență.

Atmosferă.

Meciul s-a disputat pe terenul de la Viișoara, cel de la Mărișelu fiind suspendat. Cu aproape 100 de spectatori în tribune și la peste 20 de grade Celsius, cele două echipe au oferit un meci frumos. Atmosferă relaxată, fără tensiuni, cu spectatori puși pe glume, cu primarul Simionca nemulțumit de jocul echipei sale și cu cei de la Mărișelu bucuroși la final.

Mărișelu:

O echipă care a stat foarte bine în teren. Cu o apărare coordonată perfect de Șomotecan, Mărișelu a blocat fără probleme palidele acțiuni de atac ale oaspeților. A jucat aproape tot meciul în terenul adversarilor, și-a creat multe ocazii de a marca, a făcut spectacol, deși a dat impresia că nu a forțat foarte tare. A înscris de trei ori și a obținut o victorie fără drept de apel. Echipa arată mult mai bine decât în tur.

Voința Mărișelu: Vultur; Rogna (Mandache `70), Muscar, Șomotecan, Todoran (Zăvoian`77), Alin Pop, Mușină, Alin Moldovan, Pralea (Babuțan `67), Țidor (Varga `79), Fodor

Jelna:

După recitalul de goluri din meciul cu Rodna, echipa lui Ionele a părut de nerecunoscut. Cu Vărărean și Toto de departe cei mai slabi jucători, fundașii Jelnei au făcut figurație în teren, fiind pe post de jaloane pentru atacanții Mărișelului. N-au reușit nicicum să oprească tăvălugul adversarilor și doar norocul a făcut ca scorul să nu ia proporții și mai mari. În atac, Berețchi a fost o umbră a atacantului care altădată punea probleme adversarilor și n-a reușit nimic de această dată.

Progresul Jelna:
Pop; Macovei, Vărărean (Arcălean `63), Bugnar, Mureșian, Șomodi, Berețchi (Bâzdâră `63), Hâncu, Gordea, Clapa (Ani `67), Toth

Arbitri: Sandu Borș – Covrig, Horți.

Observator: Dan Valer

 | 190 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On