Hurloi: „Am lot modest, mediocru”

– antrenorul Gloriei II spune că are un lot cu mulți juniori, tinerețea lor fiind principala problemă în campionatul care stă să înceapă

Gheorghe Hurloi e recunoscut ca un tip care spune lucrurilor pe nume. ”Am un lot modest, mediocru”, recunoaște fostul fundaș al Gloriei, când vine vorba despre echipa pe care o antrenează, Gloria II. Chiar dacă rezultatele din amicale n-au fost rele, Hurloi simte că-i așteaptă un campionat greu. Și-a format scheletul echipei pe jucători ca Greab, Bozeșan, Drăguș, Hlinca, Kovacs, Curtuiuș sau Vasilichi, lângă care se vor mai lipi mulți juniori dar și seniori de la prima echipă. ”Amicalele de până acum au fost utile, mi-am da seama cum stăm. Am învins Livezile și Reghinul, am pierdut cu Turda. Nu va fi ușor. Tinerețea lotului e principala problemă, lipsa lor de experiență”, crede antrenorul. În ce privește seria în care vor juca, Hurloi nu se poate pronunța. ”Numele echipelor cu care jucăm nu mă sperie. Însă nu știu ce loturi au la dispoziție, ce achiziții au făcut fiecare”. Gloria II va juca partidele de acasă pe terenul Iproeb, dar tehnicianul e nemulțumit că nu se poate antrena acolo. ”E bine că jucăm pe Iproeb, dar ar fi fost și mai bine dacă aveam și câteva antrenamente pe săptămână acolo”.

Amicale:

Arieșul Turda – Gloria II: 1-0

Echipa gazdă a câștigat cu scorul de 1-0 (1-0), golul victoriei fiind reușit de Hârdău (25).
Gloria II: Botoșer – Demian, Bozeșan, Macarie, Drăguș – Hlinca, M. Roman, Anton, Sg. Pârvu – Hora, Târnăvean.

Avântul Reghin – Gloria II: 1-1

Echipa bistrițeană a deschis scorul prin Vasilichi în minutul 12, fiind egalată în minutul 53.
Gloria II în prima repriză: Greab – Demian, Macarie, Bozeșan, Drăguș – Levente, Hlinca, Rogozan, Rob – Curtuiuș, Vasilichi.
În repriza secundă au evoluat: Istrate (Uilean) – Pascali, Peteleu, Fizeșan,
Șomodi – A. Florin, Dodea, R. Matei, Varga – Pușcaș, L. Moldovan.

Gloria II – Avântul Reghin: 2-1

Oaspeții au deschis scorul în minutul 50, reușitele Gloriei II venind în minutele 70 din penalty și 87. În minutul 69 Istrate a apărat o lovitura de la 11 metri acordata în favoarea echipei din Reghin.
Gloria II: Greab – Demian, Macarie, Bozeșan, Drăguș – Levente, Hlinca, Pușcaș, Peteleu – Curtuiuș, Vasilichi.

 | 128 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On