Hunor Szocs, eroul de la Zalău

Sportivii bistrițeni de la CSM-LPS au participat la Campionatul Național de Tenis de Masă pentru Juniori II, competiție găzduită de orașul Zalău. Eroul bistrițean a fost Hunor Szocs, acesta reușind să obțină trei medalii de aur: la simplu băieți, la dublu băieți cu Mihai Șargu și la dublu mixt, cu Camelia Poștoacă. Mihai Șargu a obținut, pe lângă medalia de aur de la dublu băieți, două de argint, la simplu și la dublu mixt, cu Bernadette Szocs. Bistrițeanca Bernadette Szocs s-a clasat pe locul II la simplu și la mixt și a obținut medalia de bronz la dublu fete, cu Camelia Poștoacă. La aceeași competiție, Dan Daniel, Răzvan Gălățean și Bogdan Pugna s-au clasat pe locul 5. Perechea Andreea Roșca ”“ Larisa Magyarossi s-a clasat pe locul 5 la dublu fete.

***

CSM-LPS Bistrița a disputat o etapă restantă de Superligă Națională, etapă ce s-a desfășurat în Sala Olimpică de la CSM. Bistrițenii au fost învinși de Constanța cu 9-2 și de Stirom București cu 9-7 și s-a impus în fața echipei LPS Slatina, cu scorul de 9-2.

***

Antrenorul Marian Filipaș va participa, cu echipa națională a României, la două concursuri internaționale, în Slovacia și în Polonia. Din echipa României care va concura la cele două competiții fac parte sportivii Hunor Szocs, Mihai Șargu, Răzvan Gălățean și Dan Daniel.

 | 111 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On