Horoba: ”Gloria dispare fără Jean Pădureanu”

Un grup de suporteri bistrițeni au afișat un banner la meciul cu Gaz Metan pe care scria ”Noi suntem aici pentru echipă și Sabău, nu pentru Jean și anturajul său”. Horoba zice că e o mare măgărie.

Domnule Horoba, cum ați trăit meciul de la Mediaș?

A fost un meci la care aș fi preferat să nu fiu prezent. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai sunt la Bistrița și trebuie să fac tot ce-mi stă în putință să salvez Mediașul.

Se poate spune că v-ați luat revanșa în fața Gloriei?

Nu, nici vorbă. De altfel, mă uitam și pe fețele fotbaliștilor de la Bistrița, pe care îi consider ca și pe copiii mei și am avut un sentiment de regret că s-a ajuns în această situație de a tremura și noi și ei.

Sabău a spus că de pe margine se putea interpreta meciul ca fiind blat…

Nu vreau să fiu răutăcios, dar Sabău întotdeauna găsește câte o motivare să spună că n-a fost blat. Nici vorba de așa ceva. Nu se poate pune la îndoială superioritatea Mediașului în fața Gloriei. Tot timpul noi am construit și am atacat.

Considerați că a fost o înfrângere rușinoasă pentru Gloria?

Nu, nici vorbă. Dar noi am jucat întotdeauna așa spectaculos. Însă de multe ori am fost dezavantajați de arbitri.

Ce părere aveți despre bannerul afișat de suporterii bistrițeni?

E o mare măgărie ce au făcut acei suporteri. Gloria există atât cât este Pădureanu. Cât nu va mai fi domnul Pădureanu, pot să-și ia adio de la echipă. Asta v-o spun cu certitudine!

 | 269 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On