Horoba, audiat la DNA în cazul meciului cu FC Brașov

Președintele medieșenilor a dat o declarație sub jurămînt și e convins că DNA va face lumină în privința banilor primiți de brașoveni.
 
Chiar dacă sezonul a început, Ioan Horoba, președintele medieșenilor, a ajuns la DNA, unde a dat o declarație în legătură cu meciul FC Brașov- Gaz Metan.
 
"Da, am fost audiat, printre altele și despre așa-zisa primă care s-a dat în vestiar jucătorilor de la FC Brașov, după meciul cu noi. S-au dat la pungă peste 200.000 de lei unor fotbaliști neplățiți de 7 luni, la un club în insolvență. Dacă nu este primă, atunci e corupție! Premiere n-avea cum să fie, că au retrogradat. Acolo nu te mai joci cum s-au jucat unii pînă acum, să spună toate fanteziile pe la Comisia de Disciplină. La DNA, n-ai spus adevărul, se constată că e altceva, te-ai ars!", a spus Horoba, citat de Gazeta Sporturilor.
 
Cazul FC Brașov-Gaz Metan este anchetat de aceiași doi procurori care s-au ocupat și de Dosarul Transferurilor, Doru Èšuluș și Valentin Burlacu. "Erau foarte bine informați, aveau destule date, din cîte mi-am dat eu seama. Văd că organele statului s-au sesizat și sper să se facă lumină", a mai adăugat șeful Gazului.
 
Acesta nu îi acuză pe cei de la Chiajna, ci pe cei de la Brașov: "M-au întrebat și de Chiajna, dar eu nu am pronunțat niciodată numele acestui club. Că ei au profitat de conjunctura creată, asta e altceva. Eu am treabă cu Brașovul, fiindcă cei de acolo au fost incorecți. Toți jucătorii au recunoscut și la Comisie că au luat banii, dar nu și de unde și pentru ce. Însă la DNA o să spună ei restul, sînt convins!".
 
 | 433 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *