Horațiu Pașca: ”N-am dormit două nopți după accidentarea Nataliei Nosek! Am depășit momentul și suntem gata de campionat!”

Gloria a încheiat seria meciurilor amicale și e pregătită de primul meci oficial, care va avea loc miercurea viitoare, acasă cu CSM Târgu Jiu.

Cu 6 partide de verificare, din care a câștigat 4, una s-a terminat la egalitate și una a fost pierdută, echipa bistrițeană va începe cu încredere noul sezon, după cum declară și antrenorul Horațiu Pașca.

”Am avut o perioadă foarte bună de pregătire, sunt mulțumit de condiții, de meciuri, de felul în care au răspuns jucătoarele solicitărilor noastre. Cu un pic de atenție la Vâlcea, unde am fost penalizați cu 11 aruncări de la 7 metri și în Ungaria, unde n-am avut parte de un arbitraj rezonabil, am fi putut avea doar victorii în această perioadă. Sigur că rezultatele contează mai puțin, până la urmă.”, spune Pașca.

În ce privește lotul bistrițean, se știe, acesta a suferit o mare pierdere prin accidentarea Nataliei Nosek, la amicalul cu Dunărea Brăila. Interul dreapta care a lăsat o impresie excelentă la Trofeul Poarta Transilvaniei, și-a rupt ligamentele încrucișate de la genunchiul drept și va lipsi cel puțin în turul campionatului.

”N-am dormit două nopți după accidentarea ei. A fost o fază simplă. A intrat în centru din poziția ei, a sărit să arunce la poartă, iar când a aterizat s-a lovit de genunchiul unei adversare și i-a fugit piciorul. E un transfer foarte bun pentru noi, o mare pierdere pentru prima parte a sezonului. O fată cu un caracter deosebit, care a ales să se recupereze la Bistrița, să stea lângă noi pe toată perioada convalescenței, după ce a fost operată la o clinică din Budapesta.”, a mai declarat Pașca pentru sportulbistritean.ro.

Antrenorul Gloriei recunoaște că echipa lui a resimțit din plin șocul acestei accidentări dar a reușit să treacă peste această situație. Rămâne deschisă varianta achiziției unui inter dreapta, însă nu există variante bune la această oră pe piața de transferuri.

Așadar, cu un lot din care au plecat Zulic, Nikolic, Trifunovic și Terec, dar au venit pivotul danez Ida Marie Moesgaard Dahl, interul dreapta Mbengue Rodriguez (Spania), centrul Gnonsiane Niombla (Franța) și extrema dreaptă Nina Bulatovic (Muntenegru), gruparea condusă de Eugen Cosma atacă din nou podiumul campionatului.

Primul meci, programat în 30 august la Teraplast Arena, ar putea fi o revanșă după înfrîngerea din Cupa României. Însă Pașca nu agreează această idee și spune că ”partida va fi ca oricare alta, foarte importantă, de moral în ce privește startul, dar nu vorbim despre o revanșă. Ce a fost a fost, pornim acum la alt drum”

 | 1.624 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Am trait s-o aud si pe asta: gruparea condusa de Eugen Cosma 😀😀😀😀

    Post a Reply
    • Urmează scuzele de rigoare la orice eșec, care costă circa 3 milioane de euro .
      Cosma doar o marionetă ,care o să fie țapul ispășitor în mîna lui Moldovan – CJ, anchetat în curînd , inainte de alegeri , de DNA …!Tot eșafodajul abuzurilor de la Gloria Bistrița, o să cadă ca un Castel de nisip !Totul se va termina !

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *