Hopa, s-au sucit! Pârtia Cocoș se deschide duminică!

La Primăria Bistrița, stânga nu știe ce face dreapta și dreapta ce face stânga. Deși ințial au fost hotărâți să țină pârtia închisă în acest weekend se pare că primarul Ovidiu Crețu i-a sucit pe cei care se ocupă de administrarea ei și le-a impus s-o deschidă.

Pe site-ul oficialal pârtiei, a apărut o postare în care scrie negru pe alb că se deschide duminică, la ora 9.00.

”Am reevaluat starea pârtiei împreună cu domnul primar și am hotărât să o deschidem duminică, la 9.00”, spune viceprimarul Niculae, cel care ințial anunțase prin intermediul nostru că nu se deschide în acest weekend!

”Datorită condițiilor meteorologice propice anunț cetăţenii municipiului Bistriţa că duminică, 11 februarie 2018 se va redeschiderea Pârtiei „Cocoş”. Programul de funcţionare al telescaunului va fi între orele 9.00 – 16.00 iar preţul unui abonament de o zi pentru adulţi este de 30 de lei. Preţul unui abonament de o zi pentru tinerii între 15 şi 18 ani şi persoanele peste 65 de ani este de 20 de lei iar pentru copii preţul abonamentului este de 10 lei. Programul pentru zilele viitoare se va stabili în funcție de starea vremii și a stratului de zăpadă.”, scrie într-un comuniat remis presei acum cateva minute

 | 4.588 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Cata spalare de banii la Bistrita, asa cva , mai rar !! DNA sa vina sa il i a pe Cretzu !!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *