Heniu Prundu Bârgăului vrea eventul! Echipa lui Ruscău s-a reunit și are noutăți!

 

După un sezon de toamnă bun, Heniu Prundu Bârgăului ocupă primul loc în clasamentul ligii a patra, la trei puncte distanță de ocupanta locului doi, ACS Dumitra. Bârgăuanii au început pregătirile săptămâna trecută, obiectivul echipei fiind câștigarea campionatului și fazei județene a Cupei României.

De asemenea începând cu sezonul de primăvară se pun bazele unei colaborări între clubul Heniu și clubul Gloria, jucătorii din liga a patra care sunt monitorizați de staful tehnic al Gloriei urmând să se pregătească și să joace pentru echipa din Prundu Bârgăului. Întrucât terenul din localitate este încă acoperit cu zăpadă, antrenorii Constantin Sava și Viorel Blând au stabilit cartierul general pe terenul sintetic de la Gloria, unde echipa va face pregătirea, iar în funcție de starea terenurilor din județ se dorește  să joace câteva meciuri amicale până la primul joc oficial.

Lotul pentru returul campionatului: Avram, Ilieș, Ștehuță, Budăcan, Blaji, Precup, Nap, Conon, Sebi Rus, Bugnar, Rogna, Ruscău V, Ruscău G, Mateșan, Nalați, Homei.

Bârgăuanii s-au înțeles deja cu Homei, venit de la Eciro Forest Telciu și sunt în discuții pentru aducerea la echipă a lui Cilean de la ACS Dumitra și Patca de la Voința Cetate. De asemenea s-au purtat discuții și cu Rogozan și Roman, care și-au reziliat contractele cu Damila Măciuca, dar aceștia mai caută și alte soluții din ligile superioare. Au plecat de la echipă: Sighiartău la Gloria, Marc la ACS Dumitra, Diudea la o echipă din județul Cluj și Horga.

Gheorghe Ruscău, președinte:”Sperăm să realizăm o colaborare eficientă și de durată cu Gloria. Obiectivul nostru este să câștigăm atât campionatul cât și faza județeană a cupei, dar și acela de a pregăti și forma jucători care să intre în vederile antrenorilor de la Gloria”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 417 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *