Heniu Prundu Bârgăului își inaugurează terenul într-un meci cu CFR Cluj

Echipa din Prundu Bârgăului mai are de așteptat până la vară finalizarea terenului din localitate. Covorul gazonat este instalat, însă nu se va intra pe el în acest retur de campionat. Antrenorul Dănuț Dosan spune că în partea a doua a sezonului vor juca tot la Viișoara, dar că în 7 august este programată inaugurarea noii suprafețe de joc și a vestiarelor. Momentul va fi marcat printr-un meci cu divizionara A CFR Cluj, stabilit pe relația cu Sergiu Penciu, un bârgăuan ajuns director de marketing al clubului clujean.

Până atunci, Heniu Prundu Bârgăului va avea de jucat un retur fără miză. „E greu la Viișoara, dar ne mai chinuim și primăvara asta. E clar că din sezonul viitor se vor schimba lucrurile. Vom avea obiectiv locul 1 și altfel vom trata competiția”, a declarat Dosan.

În ce privește lotul pe care antrenorul îl va avea la dispoziție acesta nu se va modifica prea mult față de cel de la finalul anului trecut. Dosan își mai dorește un portar și l-ar vrea pe Vlăduț Istrate de la Gloreia II, sub formă de împrumut. Achizițiile făcute cu două etape înainte de finalul anului, Alin Moldovan și Muscar, îi sunt suficiente antrenorului bârgăuan, care va suna adunarea în 20 ianuarie.

Adrian Linca

 

 | 178 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *