HCM, debut cu victorie

– echipa masculină de handbal a început cu o victorie, 32-29 cu Național Sighișoara,
turul II din campionatul Diviziei A

HCM Bistrița încear-că să adune cât mai multe puncte în partea a doua a campionatului, pentru a urca mai sus în clasamentul seriei D a Diviziei A de handbal masculin. După o bună pregătire fizică, HCM Bistrița a debutat cu o victorie în turul II de campionat. Jucătorii lui Bogdan Cosma s-au impus, pe teren propriu, în fața echipei Național Sighișoara, scor 32-29 (13-12). A fost o partidă echilibrată în prima parte, ba-lanța înclinându-se în favoa-rea bistrițenilor în partea secundă. HCM a arătat ca o echipă care stă bine în teren, dând dovadă de pragmatism și eficiență. Ce-i drept, a avut în față o echipă de juniori, echipă care și-a arătat limitele în repriza secundă.

Pentru HCM Bistrița au evoluat: Avram, Beșa, Lungu, Țermure, Giurgiucă, Irimieș, Ioja, Dîl, Săcăleanu, Balint, Cosma, Gabor.

În etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin, HCM Bistrita va juca tot acasă, cu Extrem Baia-Mare. Partida se va disputa joi, 11 februarie, în sala de sport ”Dorin Moruțan”, cu începere de la ora 17.00.

Un plus de
eficiență de la Balint

Revenit la Bistrița în această iarnă, Horațiu Balint a făcut un joc foarte bun cu Național Sighișoara, contribuind decisiv la victoria echipei. Deși are câteva kilograme în plus și este departe de forma de pe vremea lui Ioan Palko, Balint încă excelează la acest nivel. A jucat pe întreaga durată a partidei, a marcat 8 goluri, a luat multe acțiuni pe cont propriu. Pe scurt, a fost omul meciului. Va fi cu siguranță o piesă importantă în a doua parte a campionatului, în goana HCM-ului după puncte.

 | 112 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On