HCM-CSM a jucat primul amical, în tandem cu juniorii

HCM-CSM Bistrița a disputat primul amical din actualul stagiu de pregătire, înaintea reînceperii campionatului, împotriva echipei CSM București. Echipa Bistriței a fost formată în mare parte din juniorii LPS-ului, dar și din jucătorii care au rămas la echipa mare. Meciul a fost unul echilibrat, echipa Bistriței reușind să-l câștige în cele din urmă cu scorul de 33-32. Irimiaș, unul dintre juniorii lui Vlad, a suferit o contuzie la pomete, acesta ajungând la Clinica Buco-Maxilo-Facială din Cluj-Napoca. Nu va putea evolua aproximativ două săptămâni. Acesta a lipsit la ambele meciuri ale echipei sale.

Zenoviu rămâne la Bistrița

Cristian Zenoviu a hotărât să rămână în continuare la echipa HCM-CSM Bistrița. Deși existau zvonuri în legătură cu o posibilă plecare a sa la CSM Satu-Mare, Zenoviu va rămâne la Bistrița. Acesta se va pregăti cu echipa lui Cosma, pentru care va și evolua dacă va fi nevoie, pe o sumă derizorie.

Nimeni nu comentează acuzațiile lui Mocanu

Fostul antrenor al HCM-ului, Ion Mocanu, a acordat săptămâna trecută un interviu în exclusivitate pentru Sportul Bistrițean, în care aducea acuze grave conducerii echipei, mai exact lui Marin Rus și lui Liță Danci. Nici unul dintre cei doi nu au dorit să comenteze acuzațiile lui Mocanu. Marin Rus a spus că el nu intră și nu va intra niciodată în astfel de polemici, în timp ce Liță Danci a motivat că el nu mai face parte din conducerea HCM-ului. Actualul director tehnic al HCM-ului, Ciprian Săcăleanu a spus că nu are nici o legătură cu acest subiect.

Banii, eterna problemă

Chiar dacă nu mai are obiectiv, HCM-CSM Bistrița are mari probleme cu banii. Conducerea așteaptă să vadă ce bani vor primi de la bugetul local, având nevoie de aproximativ 3 miliarde lei vechi. Până atunci mai trebuie să aștepte cel puțin o lună. Din cauza crizei financiare, sponsorii nu mai dau bani la echipă, așa că le va fi foarte greu să suporte cheltuielile pentru deplasări, arbitrii, mesele jucătorilor.

 | 290 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On