HCM câștigă cu greu în fața Făgărașului

HCM-CSM Bistrița a jucat acasă cu o echipă care putea să-i strice socotelile, dar și parcursul aproape perfect de până acum. HCM Făgăraș a profitat din plin de lipsa de concentrare a handbaliștilor lui Mocanu și a condus de mai multe ori

  Bistrița începe foarte prost meciul, tratează superficial fazele de atac și se vede condusă încă din primele minute. Zenoviu și compania se trezesc după zece minute de joc și reușesc să echilibreze partida și să preia conducerea. Scorul după 13 minute de joc este 9-7 pentru HCM și echipa antrenată de Mocanu și Aldica părea să nu aibă probleme în a câștiga meciul. Gazdele nu reușesc să se desprindă pe tabelă și intră la cabine cu doar un gol avantaj, scor 17-16. În partea secundă, jocul se încinge, Făgărașul se apără excelent, Bistrița ratează și cele două echipe merg cap la cap. Mai mult, oaspeții reușesc chiar să conducă pe tabelă, spre disperarea lui Mocanu, care nu mai știe ce să facă pentru a-și mobiliza elevii. Jocul se rupe însă cu 10 minute înainte de final, când oaspeții primesc un roșu după un fault dur asupra lui Lișiță și apoi încă o eliminare de două minute, fapt ce-i duce pe bistrițeni la patru goluri diferență. Pe final, ambele echipe par a-și fi terminat benzina și HCM-ul câștigă cu scorul de 31-29.

HCM-CSM Bistrița: Lungu, Rus, Panazan, Lazic, Ioneac, Zenoviu, Krașnîi, Babic, Dîl, Kovaci, Codrea, Bursuc, Cosma, Lișiță

”Un meci foarte greu. Eu sunt nemulțumit în primul rând de jocul nostru. S-a văzut că echipa n-a fost concentrată, cu toate că la pregătirea jocului am insistat să ia jocul în serios. Din nou s-a văzut că jucătorii trag cu ochiul la adversar și ridică piciorul pe de accelerație”, a declarat Ion Mocanu la finalul meciului.

A revenit Panazan
Portarul HCM-ului, Florin Panazan, a revenit între buturile echipei lui Mocanu. Acesta a stat departe de teren după o operație la menisc, suferită în vara aceasta. Panazan este recuperat aproape complet și a apărat și în partida cu Făgărașul. Revenirea lui ”Pana” cum este poreclit acesta, a fost salutată și de către cei doi antrenori, care-și doresc să fie liderul echipei. ”Este nevoie de Panazan și sperăm să devină un lider, un lider de care avem nevoie în vestiarul echipei”, a declarat secundul Ioan Aldica.

 | 301 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On