HCM Bistrița pierde acasă la 9 goluri: „Brânză Făgăraș”

HCM Bistrița a pierdut acasă, cu HCM Făgăraș, scor 30-39, într-un meci cu un adversar net superior. Bistrițenii s-au străduit, au muncit mult dar n-au avut nicio șansă.

Oaspeții au început tare și au impus ritmul încă din debutul meciului, desprinzându-se pe tabelă. Cu o bancă mult prea subțire, jucătorii lui Aldica și-au pierdut repede suflul, în fața unor adversari care zburdau pe teren. Diferența s-a văzut categoric până la pauză, cele două echipe intrând la cabine la scorul de 18-12 pentru HCM Făgăraș.

Partea a doua curge în același sens. Bistrițenii greșesc pueril la contrucție iar oaspeții înscriu lejer la fiecare contraatac tras parcă la indigo: recuperare, pasă, pasă, gol. Bistrițenii mai au o vagă tresărire de orgoliu, care se stinge în minutul 40, când Făgărașul înscrie, incredibil sau nu, două goluri cu numai trei jucători în teren. Finalul nu mai consemnează aproape nimic notabil și se termină 39 la 30 pentru HCM Făgăraș, după un meci pe care bistrițenii s-au străduit mult dar n-au făcut mare brânză.

 

Pentru Bistrița au jucat: Poenar; Diț, Negru, Nemeș, Irimieș, Giurgiucă, Tocaci, Gabor, Petruț, Ioja. Antrenor: Ioan Aldica

 

Augustin Danci

 | 450 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *