Handbaliștii, în continuare fără bani

Handbaliștii bistrițeni încep să-și piardă răbdarea și mai ales speranțele că vor primi salariile neplătite de la sfârșitul anului trecut. Deși susțin că li s-a promis de mai multe ori că li se vor da banii, plata a fost amânată de pe o săptămână pe alta, pe motiv că încă nu s-au încasat banii alocați de la bugetul local.

Bogdan Cosma, antrenorul echipei, declară că jucătorii sunt foarte dezamăgiți de faptul ca sunt tot amânați cu plata salariilor. Mai mult, aceștia sunt hotărâți să plece de la Bistrița, săturându-se de promisiuni și amânări. „Nu am primit încă banii, ne tot amână de la o săptămână la alta. Jucătorii sunt supărați, au senzația că au rămas degeaba să joace la Bistrița, fără salarii. În această perioadă, probabil vor primi unele oferte și unii s-ar putea să le accepte dacă nu își primesc banii. Eu nu am ce să le mai zic, dacă săptămâna aceasta nu primesc banii, cred că vor pleca și echipa ar putea rămâne fără jucători” a declarat Cosma.

Managerul sportiv al echipei, Ciprian Săcăleanu, spune că, din cauza situației create, riscă să rămână din nou fără juniorii de la LPS. „Dacă nu avem bani în timp util, am putea rămâne și fără juniorii LPS-ului. Eu vreau să știu de câți bani dispunem, ca să le pot face o ofertă juniorilor de la LPS, altfel vor pleca de la Bistrița” a declarat Săcăleanu.

 | 122 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On