Handbalistele vor juca două amicaluri cu Mureșul

Până la partida cu U Jolidon Cluj, programată pentru data de 3 septembrie, echipa CSM ”“ LPS Bistrița va mai disputa două partide amicale, ambele în compania echipei Sport Club Mureșul Târgu-Mureș. Bistrițencele vor juca prima dată la Mureș iar apoi la Bistrița, în compania viitoarelor adversare din serie.

În Campionatul Diviziei A de handbal feminin sunt înscrise 19 echipe. Acestea vor fi împărțite în două serii. ”Săptămâna viitoare se vor trage la soți cele două serii și vom ști exact cu cine jucăm. S-au înscris 19 echipe în campionat” a declarat Liță Danci, directorul sportiv al echipei. Campionatul este programat să înceapă în data de 12 septembrie. Meciurile echipei de fete se vor disputa sâmbăta.

Meciurile fetelor ar putea fi transmise de Digi Tv

Postul de televiziune Digi Tv ar putea transmite meciurile echipelor de handbal de Divizia A. Televiziunea are cumpărat drepturile de televizare de la Federația Română de Handbal. ”Deși inițial se vorbea doar despre meciurile echipelor de prima ligă, ni s-a spus că ar putea fi înregistrate și unele meciuri partide de Divizia A, cele mai importante. În acest caz, va trebui să ne conformăm și să jucăm la orele propuse de televiziune” a declarat Liță Danci, directorul sportiv al echipei.

 | 193 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On