Handbalistele de la CSM Bistrița învinse la Sebeș în prima etapă a returului! Au condus trei sferturi din meci!

 

Prima etapă a returului Diviziei A la handbal feminin a programat pentru fetele de la CSM Bistrița jocul, în deplasare, cu HC Alba Sebeș, ocupanta locului șase, cu două puncte în plus față de bistrițence.

Cu Ligia Ilieșiu în rol de marcator și Georgiana Martin-Stoleru înger păzitor al porții, CSM-ul  conduce ostilitățile pe teren și pe tabela de marcaj în prima repriză, pe care o termină cu un avantaj de două goluri, 13-11. După pauză bistrițencele își păstrează avantajul de unul, două, chiar și trei goluri până în minutul 47 când sunt egalate la 18. Au urmat 13 minute de coșmar pentru bistrițence, minute în care reușesc să mai înscrie doar cinci goluri și să primească 13, fluierul final consemnând scorul 31-23 în favoarea echipei HC Alba Sebeș.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Georgianu Martin-Stoleru, Andreea Balogh, Paula Mărtari, Alina Domniți, Ligia Ilieșiu(13 goluri), Andreea Suciu(1), Lia Cira(1), Elisabeta Cadar(4), Irina Boiciug(1), Denisa Dorhoi(2), Andreea Săsărman(1), Ancuța Mușină.

Carmen Mican, antrenor:”Am condus 45 minute, după care oboseala și-a spus cuvântul, este foarte greu să stai în doar șapte jucătoare de câmp,oricât de bine ar fi pregătite n-au cum să joace la același nivel 60 minute făcând ambele faze, atac-apărare.Cu actualul lot atâta putem face în momentul de față”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 487 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *