Handbal, VIDEO: Publicul merită primă întreagă! Gloria câștigă greu cu U Cluj, împinsă din spate de spectatori!

Gloria s-a chinuit azi cu Universitatea Cluj, într-un joc slab, cu multe greșeli de toate felurile, în care publicul a avut rolul cel mai important. Spectatorii au creat o atmosferă de meci mare în Sala Polivalentă și a împins permanent echipa spre victorie.

Oamenii au simțit că fetele n-au o zi bună și au încurajat echipa din primul până în ultimul minut. Doar cu acest entuziasm în spate au reușit handbalistele noastre să câștige pe final, după ce clujencele au dat în dese rânduri senzația că sunt mai bine determinate.

Universitatea a condus cu un gol la pauză, după ce Ionica Munteanu a făcut minuni în poartă. Jucătoarele Gloriei au ratat din toate pozițiile. Ana Maria Măzăreanu n-a fost în cea mai bună formă între buturi iar Horațiu Pașca s-a arătat puțin inspirat la schimbări.

Tehnicianul bistrițean și-a rotit jucătoarele ca la volei și niciuna dintre variante n-a dat roade. Noroc cu inițiativele Oanei Țiplea, cea care și-a asumat cel mai des aruncările spre poartă. Sau cu câteva loburi ale Nicoletei Dincă, cea care a simțit prima cum poate fi învins portarul clujean. Ori cu tehnica rară a Laurei Pristaviță, care a marcat câteva goluri doar din încheietură. Sau cu stilul de mare războinică a Valentinei Ardean Elisei, care s-a luptat exemplar pentru fiecare minge.

Altfel, reușitele echipei bistrițene au fost rare și întâmplătoare. Nicio schemă de joc, nici un traseu, nicio aruncare de doamne ajută de pe 9 metri. Și asta în fața unui adversar modest, dar hotărât să se bată, uneori chiar la propriu, pentru fiecare fază.

Cu președintele Consiliului Județean în delir la un moment dat, dictând schimbările, urlând la arbitri și dirijând scandările publicului, în sală atmosfera a fost incendiară.

Jucătoarele au simțit emoția spectatorilor și s-au luptat din greu pe final. Cu dăruire totală dar cu mai multă țurcă decât handbal, bistrițencele au reușit să ducă diferența la 4 goluri în final. Un pic prea mare, față de cum au arătat lucrurile în teren de-a lungul partidei.

Au marcat: Oana Țiplea (9), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (4), Laura Pristăvița (3), Szilvia Szabo (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (1), Daniela Rațiu (1).

 | 2.931 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Slabe, foarte slabe bisritencele. Nimic n-au aratat. Un meci prost, nu niste amarate

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *