Handbal: Victorie scontată în primul meci fără restricții pentru spectatori!

Gloria a câștigat astăzi lejer, cu 34-25, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Liga Florilor.

Cu sala aproape plină, fără restricții pentru spectatori, echipa bistrițeană a arătat bine și n-a lăsat nicio șansă adversarei, CSM Slatina. O adversară modestă, care a încheiat meciul cu multe jucătoare sub 22 de ani, fără mari pretenții astăzi.

Gloria a condus permanent la 7-8 goluri și n-a lăsat garda jos niciun moment. A fost 19-10 la pauză și nu s-a pus nicio clipă problema învingătoarei. Dimpotrivă, Bistrița a forțat chiar și cu veteranele, Chintoan, Elisei sau Moisă fiind printre remarcatele jocului.

De remarcat și evoluția muntenegrenei Zulic, în creștere de formă de la meci la meci dar și jocul bun făcut de Bianca Bazaliu, activă în ambele faze.

Urmează un meci la Mioveni, un pic mai greu ca acesta, dar totuși accesibil. Și apoi un asalt în Cupa României, calea mai ușoară spre cupele europene, cupe ce ar salva un sezon altfel ratat.

Au marcat pentru echipa noastră: Florina Chintoan – 8 goluri, Bianca Bazaliu – 5, Nina Zulic – 5, Valentina Ardean Elisei – 4, Almudena Rodriguez – 4, Laura Moisă – 4, Nicoleta Dincă – 2, Jovana Kovacevic -1, Sonia Seraficeanu – 1

 | 2.547 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Ne dăm mari ca am invins o echipă ce se pregătește pt baraj cu jucatoare tinere romînce? Cu salarii de 3-4 ori mai MICI decît …mercenarele gen Kovacevici cu salar de 9000 de euro / 1 gol???? Halal management pe banul public !!! Rușine CJ BISTRIȚA NĂSĂUD si presedintelui Radu MOLDOVAN !
  Sperăm ca la alegeri , Bistrita si județul să scape de voi prăduitori de bani publici , în nesimțire, pentru plăcerile ..voastre personale !

  Post a Reply
 2. Ori nu stiu eu sa citesc, ori mi-a scapat ceva din articol. Cine se da mare??? Aaa, daca te deranjeaza victoria, atunci te inteleg Radu mamii Radule… Iesi la drumul mare si da-le in cap haiducule. 😀

  Post a Reply
 3. La Zalău …? Noroc că ăia NU au bani să cheltuie pe competiție organizată de fru, după chipul și asemănarea , celui care ar trebui să dispară de acolo : deși cu d mic .
  Altfel nu cîștigam în veci vecilor !!!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *