Handbal: Urma scapă turma! Victorie norocoasă! Gloria se chinuie în continuare!

Gloria a câștigat astăzi la ultima fază a meciului, după ce portărița Ana Maria Măzăreanu a respins atacul advers și a reușit o pasă perfectă până pe semicercul celălalt. Seraficeanu a marcat golul victoriei care aduce 3 puncte importante, în fața unei echipe bune din campionat, Minaur Baia Mare.

Însă, dincolo de aceste puncte norocoase, jocul bistrițencelor continuă să fie în suferință. Greșeli de începătoare la jucătoare de talie mondială, ratări incredibile pe contraatac sau apărare ciuruită de multe ori, asta a etalat echipa bistrițeană în multe situații ale meciului. Plus pași! În afară de portărițe, aproape toate jucătoarele au fost sancționate cu pași, erori ca de grădiniță. Norocul nostru a purtat și de data aceasta numele Anei Maria Măzăreanu, care a avut o evoluție bună tot meciul și a scos faza golului decisiv.

Am condus cu două goluri la pauză, însă băimărencele au întors repede scorul profitând și de jocul nostru fără portar, ratat deseori în momentele de inferioritate. Cu Laszlo greu de oprit, maramureșencele ne-au ținut în emoții până la final. Când am ratat copilărește un atac și au venit peste noi în ultimele 20 de secunde, la 30-30.

Faza meciului, reușită de Măzăreanu și Seraficeanu, a salvat cumva imaginea de ansamblu, a unei echipe bistrițene aflată în derivă, cu un cârmaci care nu dă semne că ar avea soluții. Doar introducerea experimentatei Ardean Elisei a fost singura armă secretă pe care Kim Rasmussen a lansat-o pe final, prea puțin din arsenalul unui tehnician atât de renumit.

Urmează un joc ce pare ușor, la București, cu Știința Andreei Tetean, o altă gură de oxigen ce ne-ar putea salva cumva turul.

Au marcat: Jovana Kovacevic – 7 goluri, Ana Maria Iuganu – 6, Almudena Rodriguez – 5, Sonia Seraficeanu – 3, Alexandrina Cabral Barbosa – 3, Florina Chintoan – 3, Meike Schmelzer – 2, Nicoleta Dincă – 1, Laura Moisă -1

 | 657 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. LAMENTABIL !!! Tot ce se întîmplă în jurul acestei echipe, cu un antrenor de carton, care costă enorm , cu un salariu nesimțit de …mercenar !
    Arbitrajul a salvat Gloria !!! Doi hoțomani ,recunoscuți ca „șpagari” șefi in handbal

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *