Handbal, turneu final de junioare 3: Gloria se luptă pentru locul 5 cu CSM București! Se știu semifinalistele!

Turneul final al Campionatului Național de junioare 3, organizat impecabil la Teraplast Arena, a trecut de faza grupelor. Din cele 8 echipe, au rămas 4 care se vor bate pentru titlul național, semifinalele fiind programate sâmbătă de la orele 16.00 și 18.00.

Gloria nu a ieșit din grupa A, clasându-se pe locul 3 după Corona Brașov și CSM Ploiești. A pierdut 26-24 în primul meci, din care jucătoarele bistrițene au ieșit epuizate fizic și psihic. A fost prima înfrângere din acest sezon, după ce au terminat neînvinse atât în grupa geografică, dar și în grupa valoare. Pe un arbitraj prea lejer, care a tolerat prea mult jocul dur al Coronei, Gloria n-a ținut ritmul campioanei naționale în exercițiu, deși a muncit până la sacrificiu.

În meciul al doilea s-a văzut oboseala și echipa bistrițeană a pierdut cu 27-25 în fața echipei din Galați, ratând semifinalele. Astăzi s-a bătut pentru locul 3 în grupă cu LPS Satu Mare și a câștigat ușor, 26-20. De pe această poziție, va juca mâine, de la ora 12.00, cu echipa de pe locul 3 în cealaltă grupă, CSM București.

În semifinale, din grupa A, s-au calificat Corona Brașov și CSM Ploiești iar din grupa B, CSM Galați și Academia Junior Ploiești.

Gloria: Ruști, Opriș, Bondrea, Roman, Timiș, Adochie, Pașca, Scuturici, darabont, Delcea, Monda, A.Pop, Atanasevici, Roș, Hangan, Ureche

Antrenori: Mihaela Evi, Denisa Giurgiucă, Claudiu Evi

Programul de sâmbătă

Ora 10.00, meci pentru locurile 7-8

LPS Satu Mare – Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea

Ora 12.00, meci pentru locurile 5-6

Gloria- CSM București

Ora 16.00, semifinală

Corona Brașov – Junior Ploiești

Ora 18.00, semifinală

CSM Galați – CSM Ploiești

Duminică, ora 11.00, finala mică

Duminică, ora 13.00, finala mare

 | 637 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Și???? Ce s-ar întâmplat „mâine”?????

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *