Handbal: Trei echipe din județ, la turneul regional de junioare 4! Una s-a calificat la turneul final!

Entuziasmul și emulația din jurul echipei bistrițene de handbal atrage spre acest sport multe fete din județ. La prima competiție oficială din acest an rezervată junioarelor 4, Bistrița- Năsăud a avut peste 50 de jucătoare de 13 ani, în 3 grupări participante: Gloria Junior, LPS și Viitorul Năsăud. Și doar regulamentul i-a oprit pe cei de la Gloria junior să nu mai alinieze la start încă o echipă.

S-a jucat la Turda, în faza regională a Campionatului Național de junioare 4. La start au fost 12 echipe împărțite în 3 grupe, dintre care s-au calificat mai departe echipele de pe locul 1 și cea mai bine clasată de pe locurile 2.

LPS Bistrița, cu Iuliu Crăciun antrenor, a câștigat toate meciurile din grupă, cu Baia Mare, Turda și Năsăud. Aceasta va fi echipa care va reprezenta județul la turneul final ce va avea loc la Brașov:

Izabela Crăciun, Ștefana Pașca, Sara Dobocan, Alexandra Gogiu, Denisa Psztor, Mădălina Boca, Diana Cătinean, Andreea Filip, Maria Mariș, Raisa Horți, Maia Moldovan, Alicia Sanchez Rodriguez

 

Și celelalte două echipe, Viitorul Năsăud și Gloria Junior au avut evoluții apreciabile, însă n-au prins calificarea în faza următoare.

 | 1.712 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *