Handbal: Am trecut de Tadici fluierând! Să ne facem poze cu clasamentul!

Gloria a câștigat azi cu 32-25 în fața Zalăului în prima etapă a returului Ligii Florilor. Și a urcat pe locul 2 în clasament, cel puțin până mâine când Rapidul ne poate lua fața doar dacă bate la CSM București.

Echipa bistrițeană face un campionat istoric până acum, într-o sală nouă, plină de fiecare dată. A pierdut doar două partide până la jumătatea sezonului, cu echipele de Liga Campionilor, CSM și Rapid. Urmează un retur un pic mai greu decât turul, fiindcă avem majoritatea meciurilor grele în deplasare. Și obiectivul pare tot mai aproape, calificarea într-o cupă europeană.

Astăzi, diferența dintre Gloria lui Pașca și Zalăul lui Tadici a fost pe măsura locurilor din clasament, adversarele noastre luptându-se pentru evitarea retrogradării.

Doar o singură dată au avut șansa de a egala, în minutul 20, dar bistrițencele au ambalat repede motoarele și s-au dus la 6 goluri în 5 minute. În rest, a fost un meci la discreția gazdelor, care au făcut și spectacol uneori, în fața unui public minunat, care a aplaudat, s-a bucurat și a donat pentru o cauză nobilă, salvarea micuțului Patrick, fiul bistrițencei Valeria Motogna Beșe.

Aruncarea de începere a fost dată de directorul spitalului bistrițean, Gabriel Lazany, un împătimit suporter al echipei bistrițene.

Urmează un meci la Râmnicu Vâlcea și apoi, în 12 februarie, o altă întâlnire cu suporterii proprii, la un meci cu U Craiova.

Au înscris pentru Gloria 2018: Tamires Morena De Araujo Frossard – 8 goluri, Cristina Laslo – 6, Sonia Seraficeanu – 5, Deborah Kpodar – 5, Paula Posavec – 3, Nicoleta Dincă – 2, Laura Pristăvița – 1, Florina Chintoan – 1, Zeljka Nikolic – 1

Adrian Linca

foto: facebook CS Gloria 2018

 | 756 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *