Handbal: Suporterii îl vor pe Pașca înapoi, șefii par să aleagă un croat, Nenad Sostaric!

Gloria caută alt antrenor după ce s-a despărțit de Kim Rasmussen. Suporterii bistrițeni îl cer pe Horațiu Pașca. Pe toate rețelele de socializare, Pașca e favorit însă șefii clubului lasă senzația că nu-l mai doresc înapoi.

”Da, m-aș întoarce. Bistrița e casa mea. E un proiect de suflet și nu l-aș putea refuza. Dar ceva îmi spune că nu sunt pe listă. Da, m-aș întoarce, dar în alte condiții și cu alte condiții. Începând de la salariu, la organizare, calendar de pregătire și toate lucrurile care vin la pachet”, a declarat Pașca într-un interviu recent pe Hai cu Link!

Surse din club susțin însă că se negociază în acest moment cu croatul Nenad Sostaric. El antrenează în prezent naționala Croației și clubul Lokomotiv Zagreb, cu care e pe primul loc în clasament după 10 etape.

Sostaric are 62 de ani și o carieră lungă în spate, pe la multe cluburi din Croația dar și de prin zona golfului. Anul trecut, a dus naționala Croației până pe locul 3 la Campionatul European din Danemarca.

 | 2.006 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

6 Comments

 1. Mercenari sa fie ! Cît mai mulți pe bani mulți ai bistrițenilor !
  Balta lui R Moldovan , Consiliul Județean are ….pește !
  Rușine !!

  Post a Reply
 2. Altul la rînd ! Să jecmanească 9-10000 de euro/lunar , plus bonusuri, masă, casă,utilităti ,prime de joc cîștigat ….etc

  Post a Reply
 3. Cât era Pașca la echipă nu era bun, era înjurat de toți!! Acum e preferatul suporterilor! Bună glumă! 🤣🤣

  Post a Reply
 4. As intreba si eu : despre care suporteri se vorbeste ca il vor pe pasca inapoi?? s-a facaut vre-un sondaj intre bistriteni?? daca esti fan pasca, nu poti vorbi in numele tuturor suporterilor bistritei. Tot respectul pt dl Pasca ,nu am nimic cu dumnealui. Noi avem mentalitatea de a ne întoarce inapoi unde am fost. Probabil si de asta romania este unde este…

  Post a Reply
  • Linca sluga lui Pasca!

 5. Buceschi și dopatul de novanc vin

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *