Handbal: Sâmbătă și duminică, Memorialul ”Ioan Coroban”! Vezi programul meciurilor!

Ediția a 7-a a competiției de handbal mixt reunește echipe din Făgăraș,  Cluj, Crasna, Baia Mare, Rodna, Năsăud și Bistrița.

Organizatorii evenimentului – Direcția judeteană pentru sport și tineret, Asociația judeteană de handbal și Comisia județeană a arbitrilor de handbal Bistrița Năsăud au programat 16 meciuri, 12 sâmbătă și patru duminică. Festivitatea de premiere este programată duminică în jurul orei 14.00.

Sâmbătă, meciurile vor începe de la ora 9.00 iar duminică de la ora 10.00.

Competiția cinstește memoria fostului handbalist de performanță, arbitru și președinte al Colegiului județean de arbitri – Ioan Coroban.

Acesta s-a născut în 25 octombrie 1967. A practicat handbalul de la o vârstă fragedă la CSS Bistrița până la terminarea junioratului. S-a îndreptat apoi spre cariera de arbitru, devenind în scurt timp foarte apreciat. A condus meciuri oficiale de la juniori până la seniori – liga națională, totalizând aproape 500 de partide.

A înființat o echipa de Old – Boys. În 2006 a contribuit la înființarea clubului de handbal Handsport. Un an mai târziu, în 19 decembrie a trecut poarta veșniciei, la doar 40 de ani. În 2015, se împlinesc 8 ani de la trecerea sa în neființă. O perioadă de timp, Liceul cu program sportiv și clubul Handsport i-au cinstit memoria organizând această competiție la nivel de juniori.

Ea a fost preluată de Comisia județeană a arbitrilor de handbal, structură pe care acesta a condus-o timp de mai mulți ani.


 | 1.548 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *