Handbal: Salvăm federația! Bistrița organizează Final Four-ul Cupei României, pe care nu l-a vrut nimeni!

Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, programat în 20-21 aprilie, va fi organizat la Bistrița, chiar dacă Gloria a ratat calificarea între ultimele 4 echipe ale acestei competiții.

Cele patru cluburi calificate, CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie și HC Zalău, au avut timp până luni, 8 aprilie, să facă o ofertă în ce privește organizarea Final Four.

Nu au făcut-o, considerând nepotrivite, ca să nu spunem aberante, condițiile impuse de FRH. Adică, gazda să suporte cheltuielile de cazare și masă ale celorlalte trei formații, să suporte cazarea și masa a 14 oficiali ai FRH, să plătească baremurile de arbitraj și ale observatorilor, să asigure paza și ordinea, dar și asistența medicală. Ba mai mult, să plătească și diplomele, trofeele și medaliile acordate câștigătoarei, conform gsp.ro.

În schimb, federația urma să încaseze toată suma strânsă pe biletele de intrare în cele două zile, acest lucru nefiind în „sarcina” clubului organizator.

În acest condiții, federației i-a rămas varianta unui teren neutru,  cele patru echipe urmând să împartă cheltuielile de organizare.

Bistrița, prin clubul Gloria 2018,  și-a anunțat disponibilitatea și astăzi a primit o adresă prin care a fost anunțat că a primit dreptul de organizare.

 

 | 872 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. INCREDIBIL BISTRITENI !!!!!!!!!!! Acest turneu in care Bistrita nu are nimic comun este sustinut de CONSILIUL JUDETEAN < la ordinul lui MOLDOVAN, din banii publici in totalitate cu suma de 750 miliarde vechi ! Strigator la cer! In conditiile enumerate mai sus in articol. Huzureala pe banul public al Bistrtenilor cu cazare si masa , protocoale de seara si la sala pentru peste 100 de persoane de aiurea si multi MITICII de Bucuresti. IATA CUM FACE GLORIA 2018 PERFORMANTA IN HANDBAL. iN LOC SA CUMPERE ECHIPAMENT, MINGI , MATERIALE SPORTIVE , pentru scoli… NEMERNICUL DE MOLDOVAN < trebuie sa PLATEASCA !!!!! Se aude Curtea de conturi si ANAF Bistrita ? Dar Curtea de conturi Bucuresti ? Trebuie sa se sesizeze din oficiu !

    Post a Reply
  2. Mai nelu tu nu sti sa citești ,echipele isi împart cheltuielile ce ban public visezi ?

    Post a Reply
  3. Mai Gelu mai citeste tu.Echipele isi platesc doar transportul ( autocarul). 21 pers de ecipa+ 16 oficiali ( se decontaza si transport),arbitraj, cupe etc plateste Consiul judetean si Gloria ( adica tot CJ) Adevarat rusine!!! Din banii bistritenilor , nu ai lui R.Moldovan, huzur pentru circa 125 de persoane + ….comisionul.NESIMTIRE TOTALA A CONSILIERILOR care au aprobat ..

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *