Handbal: S-a terminat chinul pentru fetele de la CSM! înfrângere la Slatina, 38-23!

 

În ultima etapă a diviziei A, seria B, din cadrul Campionatului Național de handbal feminine, fetele de la CSM Bistrița au jucat la Slatina împotriva CSM-ului din localitate. Plecate cu doar nouă fete în lot, bistrițencele au condus cu 1-0 și 2-1 în startul partied, după care gazdele se desprind la patru goluri, scor 6-2 în minutul 8, bistrițencele reduc la 6-4, gazdele se duc la cinci goluri, scor 9-4 în minutul 12, la șase goluri în minutul 21, pentru ca prima repriză să se termine cu scorul 17-10.

Repriza a doua oaspetele reduc diferența la cinci goluri 17-12 în minutul 33, 21-16 în minutul 37, după care gazdele măresc din nou diferența la nouă goluri, scor 25-16 în minutul 42, la zece goluri, scor 27-17 în minutul 44, la doisprezece goluri, scor 30-18 în minutul 46, la paisprezece goluri, scor 33-19 minutul 53. Cea mai mare diferență de scor a fost de șaisprezece goluri, scor 37-21 în minutul 58, pentru ca meciul să se termine cu scorul CSM Slatina – CSM Bistrița 38-27. Bistrițencele termină astfel campionatul pe locul nouă, un loc onorabil după un retur în care staff-ul tehnic s-a confruntat cu mari probleme de efectiv. Cu atât mai mult de apreciat este munca acestor fete și a antrenoarelor deoarece și antrenamentele fetelor s-au desfășurat în aceleași condiții, antrenoarele fiind nevoite să improvizeze pentru a realize tema antrenamentului.

 Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Georgiana Stoleru-Martin, Paula Mărtari, Alina Domniți, Ligia Ilieșiu(12 goluri), Lia Cira(1), Elisabeta Cadar(3), Irina Boiciug(4), Denisa Dorhoi (3),Andrea Săsărman.

Carmen Mican, antrenor:”Mă bucur că am terminat acest campionat fără alte accidentări. A fost un retur extreme de greu pentru noi, ne-am confruntat de la meci la meci cu mari problem de efectiv, în condițiile în care nu am avut posibilitatea de a face schimbări pe parcursul jocurilor, era greu să realizăm mai mult de atât”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 456 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *