Handbal: Ce program are Gloria, când și cum joacă în cupele europene!

Echipa bistrițeană de handbal se află în vacanță până în 7 iulie. Însă conducătorii lucrează de zor la programul de pregătire și lotul cu care va fi abordat sezonul următor.

Deocamdată, s-a bătut în cuie un cantonament la Neptun între 9 și 17 iulie și un turneu de pregătire la Craiova, în 8-10 august.

”Nu mai putem merge în tradiționalul turneu la Colibița pentru că nu mai găsim trasee de alergare. În plus, în această perioadă e și agitație mare pe acolo. Așa că am hotărât să facem anul acesta un cantonament la mare”, spune antrenorul Horațiu Pașca.

Tehnicianul bistrițean se află în aceste zile la București pentru cursurile Master Coach, cea mai mare calificare a antrenorilor de handbal.

Așteaptă cu sufletul la gură tragerea la sorți pentru Cupa EHF, programată în 25 iunie.

”Suntem cap de serie în turul 3, adică în ultimul înaintea grupelor. Putem pica în compania unor echipe accesibile din Grecia, Turcia sau Slovenia și atunci am avea șanse de calificare în grupe. Oricum, important este că de pe locul 3 în campionat, jucăm doar un singur tur preliminar înaintea grupelor”, mai spune Pașca.

Meciurile europene încep în octombrie, iar campionatul inter în 31 august.

În ce privește lotul, ultimul nume mediatizat a fost cel al Ștefaniei Lazăr de la Slatina. Însă ea nu reprezintă tocmai o noutate, discuțiile cu ea fiind finalizate în iarnă. Are 30 de ani și joacă inter dreapta.

 | 1.879 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Cand e pana la urma tragerea la sorti? In articol scrie ca pe 25 iunie.. A trecut ceva de atunci si inca nimic.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *