Handbal: Primele mișcări de trupe la CSM Bistrița! Noutăți pe banda stângă!

Chiar dacă nu s-a încheiat încă sezonul actual, echipa fiind implicată în Cupa României, CSM Bistrița pregătește lotul pentru sezonul următor.

Primele schimbări au apărut pe partea stângă. A plecat Andrada Maior Pașca (foto),care a evoluat puțin în această ediție de campionat după ce a fost titulară în meciurile din liga a doua. 

”Întreg colectivul echipei CSM Bistrita, staff-ul tehnic, staff-ul administrativ, conducerea și suporterii echipei îi urăm multă sănătate, fericire, împliniri și cât mai multe realizări pe noul drum ales! Mult succes!”,apare scris pe pagina oficială de facebook a echipei bistrițene.

Andrada s-a întors la Baia Mare, echipa din orașul ei natal, cu care încearcă să promoveze în Liga Națională.

În locul ei a venit, Alexandra Mihaela Orșivschi de la HC Dunărea Brăila.

Are 23 de ani și s-a născut la Iași, unde a avut primul contact cu sportul pe semicerc la vârsta de 12 ani, sub atenta îndrumare a profesorului Bura Daniel. De la vârsta de 13 ani a fost selecționată la Liceul cu Program Sportiv Iași de către profesorul Veniamin Lupan, unde și-a încheiat junioratul.

Dupa incheierea junioratului a ajuns la CSU Neptun Constanta, fiind dorita cu insistenta de antrenorul Ion Craciun. Incepand cu anul 2015 si pana in prezent a fost jucatoarea HC Dunarea Braila, formatie alaturi de care si-a trecut in palmares locul 4 in Liga Nationala in sezonul 2015-2016, si o medalie de argint in aceeasi competitie in sezonul actual.

La nivel de jocuri internationale, a fost convocata in premiera in clasa a IX la echipa nationala de tineret alaturi de care a participat la Campionatul Modial din Muntenegru, unde si-a trecut in palmares locul IV alaturi de Nationala Romaniei. In 2016 si-a acontat medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Spania alaturi de Nationala Romaniei.

"Vin la Bistrita cu sufletul deschis, in cautarea progresului. M-a bucurat enorm interesul aratat de antrenorul Horatiu Pasca pentru obtinerea serviciilor mele. CSM Bistrita a facut o figura frumoasa in sezonul precedent! Abia astept sa iau primul contact cu aceasta echipa si cu minunatul public bistritean!" a declarat pentru pagina oficiala de facebook a clubului noua extrema stanga Alexandra Orșivschi.

 

 | 183 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *