Handbal: Greșeli în lanț în ultimele două minute! Am pierdut pe mâna noastră la Cisnădie?

Gloria a pierdut la un gol partida de la Cisnădie, în etapa a doua a Ligii Florilor, scor 22-21, dar pe final putea scoate măcar un egal, cu mai multă atenție.

Bistrițencele au început slab partida și au fost dominate în prima parte a meciului. Pașca a început la fel ca în primul meci, cu Elisei inter stânga și cu Oana Chirilă Țiplea pe banca de rezerve până dincolo de jumătatea reprizei.

În partea a doua, Gloria a dat semne de revenire, Țiplea fiind principala marcatoare, având 10 reușite, doar 3 din 7 metri. Ultima dată a marcat în minutul 58, când scorul arăta 21-21. Din acel moment, echipa noastră nu a mai gestionat bine finalul de meci, deși a avut câteva momente cheie.

Gazdele au avut atacul și l-au ratat, dar bistrițencele n-au știut să țină de minge în faza ce a urmat și Dincă s-a grăbit cu o aruncare ratată. Horațiu Pașca mai avea la îndemână un time out pe care nu l-a folosit, iar la faza următoare am primit 7 metri pentru apărare în semicerc. Am luat golul de 22-21 și n-a mai fost timp pentru egalare.

”Arbitrii ne-au dezavantajat clar în acest meci”, spune Horațiu Pașca, dar cu toate astea am avut șansa noastră de a obține măcar un punct dacă tratam finalul cu mai multă atenție.

 | 1.114 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. PASCA ARE HORMONI IN VENE . ECHIPA IL FACE PE EL ANTRENOR DE MUCAVA ,DAR EL NU AJUTA ECHIPA DIMPOTRIVA O INCURCA . O TINE PE TIPLEA PE BANCA PANA E „GROASA” SITUATIA IN TEREN , PENTRUCA ARE FATA PERSONALITATE SI E LIDERA IN ECHIPA , FETELE O ASCULTA DOAR PE EA IAR EL ESTE PE POST DE „PACALICI” PENTRU MAJORITATEA CU DOUA EXCEPTII ,”PRIETENI STIU DE CE ” ARE SI ….SECUNZI

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *