Handbal pe burta goală

– jucătorii de la HCM-CSM nu și-au mai primit salariile de aproape o jumătate de an, dar intră în sală și câștigă meci după meci. Ultimele ”victime”: HCM Făgăraș (40-24) și Național Sighișoara (38-33)

Cosma, Săcăleanu, Balint și ceilalți joacă din plăcere, fac spectacol și câștigă meci după meci în liga a doua de handbal. Fără presiunea promovării și nici măcar cu cea a banilor, pe care nu i-au primit de o jumătate de an, jucătorii HCM-CSM joacă frumos și bine. Sâmbăta trecută, echipa bistrițeană a tranșat în favoarea ei disputa pentru locul 2 din seria C. Bistrițenii au câștigat la 16 goluri în fața echipei HCM Făgăraș, echipă care le-a făcut zile fripte în returul 1.

Conduși foarte bine din teren de antrenorul-jucător Bogdan Cosma, handbaliștii noștri n-au dat nici o șansă adversarilor, pe care i-au condus la pauză cu 4 goluri. Următorul meci va avea loc tot la Bistrița, astăzi, cu Sighișoara.

HCM-CSM: Lungu, Grecicosei, Rus, Ioja (3 goluri), Ioneac (8), Dîl (6), Cosma (3), Lișiță (7), Codrea (3), Săcăleanu (4), Balint (6).

Astăzi, HCM-CSM Bistrița a întâlnit pe Național Sighișoara, partida contând pentru prima etapă din returul II al Diviziei A la Handbal Masculin.

Bistrițenii nu au întâmpinat probleme în fața juniorilor de la Sighișoara, controlând meciul încă din prima repriză și intrând la cabine cu un avantaj confortabil, scor 21-12. Nici în partea secundă nu se schimbă nimic în economia jocului, gazdele oferindu-le și mai mult spectacol celor peste 300 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă. Fără Bogdan Cosma în teren, acesta fiind accidentat, HCM-CSM Bistrița câștigă cu scorul final de 38-33.

Pentru HCM-CSM au evoluat: Lungu, Rus, Grecicosei, Ioja, Balint, Săcăleanu, Dîl, Ioneac, Codrea, Lișiță.

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On