Handbal: Patru jucătoare și cantonament, condițiile necesare pentru promovare

Handbalistele au terminat pe locul trei în Divizia A iar obiectivul făcut public pentru sezonul viitor este promovarea în Liga Națională. Antrenorul echipei CSM Bistrița, Iuliu Crăciun, spune că principalele condiții pentru ca echipa să poată promova sunt aducerea a cel puțin patru jucătoare cu experiență și un cantonament în această vară.

"Noi avem un lot bun, dar pe care trebuie să îl completăm cu cel puțin patru jucătoare. Avem nevoie de cel puțin două aruncătoare de la 9 metri, o jucătoare la centru și un portar. Eu știu ce vreau dar depinde de factorii de decizie și de factorul financiar" a declarat Iuliu Crăciun. Jucătoarea cea mai experimentată a echipei lui Crăciun, Andreea Tetean, se va întoarce aproape sigur la "U" Jolidon Cluj din toamnă, echipă de la care a fost împrumutată un sezon la Bistrița.

Handbalistele fac în această perioadă câte patru antremante pe săptămână. Vor avea vacanță abia la sfârșitul lunii iunie, circa o lună. Un cantonament de două săptămâni va fi programat pentru sfârșitul lunii iulie, după care va urma o perioadă de pregătire în sală, cu meciuri amicale.

Augustin Danci

 | 363 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *