Handbal: N-am crezut destul!

Gloria a pierdut într-o manieră categorică meciul etapei 21 din Liga Florilor. Bistrițencele au fost învinse de formația lui Adi Vasile cu scorul de 32-42 (12-21), la capătul unui joc în care elevele lui Pera au părut a fi deconectate de la cele desfășurate pe parchet.

Fiascoul a început încă din debutul meciului. Pe rând Laslo, Bazaliu, Arraujo și Nosek au ratat aruncările la poartă, Pera fiind nevoit să apeleze la un time-out prematur, la scorul de 4-0 pentru bucureștence. Renata de Arruda, revenită după periplul de la națională, nu a fost nici ea la nivelul cu care ne-a obișnuit, Dumanska luându-i locul în minutul 8, când oaspetele conduceau deja cu 6 goluri. Pe fondul jocului lipsit de concentrare, atât în apărare cât și în atac, Pera solicita cel de-al doilea time-out la 3-12, însă bistrițencele au lăsat impresia că nu au putut pune în practică cele comunicate în timpul scurtului moment de respiro, fiind adesea depășite de jocul adversarelor. Nici Arntzen ținută om la om, nici momentele de superioritate, gestionate ce-i drept eronat, nu au putut readuce Gloria în joc, fetele intrând la cabine cu un deficit de 9 lungimi.

Actul secund, cel puțin pe hârtie, s-a dovedit a fi unul mai strâns, cu toate că CSM-ul bucureștean, cu jucătoare din linia a doua precum Stoica și Ailincăi, s-au distanțat la un moment dat chiar și la 13 goluri, multe din fetele „principalului șapte” fiind odihnite minute bune pe bancă de Adi Vasile.

În cele din urmă partida s-a încheiat la o diferență de 10 reușite, CSM-ul punând astfel punct remarcabilei performanțe de 21 de meciuri consecutive fără eșec a Gloriei, rezultatul nefavorabil permițând Rapidlui să rămână pe poziția secundă, chiar și la momentul echilibrării etapelor restante.

Pentru Gloria urmează trei săptămâni de foc, cu 2 meciuri în Final Four-ul Cupei României la sfârșit de săptămână, precedate de 4 meciuri în campionat, totul culminând cu careul de ași de la Graz, în 11 și 12 mai.

Gloria: Bazaliu (8), Mbengue Rodriguez (5), Bulatovici (4), Seraficeanu (3), Laslo (2), Dincă (2), Dahl (2), Niombla (2), Pristăvița (1), Nosek (1), De Araujo (1), Kpodar (1)

Renata de Arruda (12/47), Iulia Dumanska (0/7)

Votează cea mai bună jucătoare a Gloriei din meciul etapei 21, împotriva CSM București!

View Results

Loading ... Loading ...

Tiberiu Titieni

 | 1.712 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Normal rezultatul . Pera vrea să ” sugă” la două țîte :frh și Gloria . Nu o sa meargă nici naționala,nici Gloria! Doar contul lui se îngroașă consitent ! Bravo lui !

    Post a Reply
    • Așa suntem noi românii, mereu cârcotași, ca au castigat până acum 21 meciuri s-a și uitat, o înfrângere și gata e sfârșitul lumii, până anul ăsta nici nu se visa ca Gloria să ajungă așa de sus și acum gata tot circul dacă a pierdut cu CSM, cred ca nu știți cine sunt jucătoarele de la CSM, concluzia e clară: românii- mereu nemulțumiți și cârcotași 👎🏻
      Haide Gloria!!! Mergem înainte, suporterii adevărați sunt alături de voi și la bine și la rău!!!❤️🖤❤️🖤❤️💜

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *