Handbal: N-a scos Djucheva suficient cât să ne bată din nou! Gloria debut în forță!

Coșmarul din semifinala Cupei României a fost astăzi dat uitării, elevele lui Pașca reușind revanșa în fața formației condusă de Andrieș, o echipă care, în pauza de vară, la fel ca și Gloria, și-a întărit vizibil lotul. Djucheva a fost în mare formă, însă nu a fost suficient pentru ca gorjencele să repete surpriza din ultima întâlnire a celor două formații, iar Boehm, cea care a arătat un joc deosebit de bun în meciurile recente din Super Cupă, a fost atent ținută de defensiva bistrițeană, nereușind să își etaleze în totalitate clasa.

Începutul bun în apărare a bistrițencelor a fost parțial umbrit de câteva ratări nepermise a extremei Bulatovic și o serie de pase nereușite a căpitanului Laslo. Deși la un moment dat Gloria a reușit să se desprindă la 4 goluri, gorjencele au revenit, restabilind egalitatea pe finele reprizei. Oaspetele puteau chiar să preia conducerea în minutele finale ale primei jumătăți, însă la ultimele faze ale reprizei, de Arruda , nou intrată, a parat un 7 metri a Sabinei Boehm, iar atacul Bistrițean a fost de neînvins, totul culminând cu golul dintr-o angajare perfecta a pivotului de Araújo de către Bazaliu.

Bistrițencele au revenit de la vestiar și mai bine montate astfel încât primul gol al adversarului de astăzi a venit în repriza secundă abia în minutul 37, la scorul de 18-12. De Arruda a făcut o jumătate excelentă, iar Laslo și Bazaliu au marcat aproape cu fiecare ocazie.

Partida s-a terminat 30-25 (14-12), iar în afara unor greșeli minore în apărare, câteva pase hazardate și o Mbengue care pare că încă se acomodează, amicalele și acest prim meci par să scoată în evidență o Gloria ceva mai bine pusă la punct comparativ cu sezonul precedent.

Au marcat pentru Gloria: Laslo (7), Bazaliu (6), de Araújo (4), Bulatovic (4), Mbengue (4), Posavec (3), Seraficianu (2)

Tiberiu Titieni

 | 790 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *