Handbal masculin: CSM, ultimul meci în Divizia A. ADI MOLDOVAN A DESFIINÅ¢AT ECHIPA!

A treia etapă a returului campionatului de handbal masculin, Divizia A, seria B, a programat, la Sala Polivalentă din Bistrița, partida dintre  CSM, echipa aflată pe ultimul loc în clasament, fără nici un punct acumulat și Unirea Sânnicolau Mare, echipă aflată pe penultimul loc al clasamentului, care ieri într-o partidă jucată în avans la Sighișoara, a pierdut la o diferență de 26 de goluri.

După apariția în mass-media a filmulețului cu Harlem Shake făcut de handbaliști chiar în vestiar, directorul CSM Bistrița, Adrian Moldovan a transmis echipei că jocul cu echipa din Sânnicolau va fi unul crucial, în cazul unui eșec echipa urmând să se desființeze.

Cu sabia deasupra capului bistrițenii încep timid jocul fiind conduși la trei goluri diferență încă din minutul 6, scor1-4, pentru ca în minutul 16 oaspeții să-și mărească la patru goluri avantajul pe tabelă, scor 2-8. După 4-10 în minutul 21, gazdele revin la 9-10 în minutul 26, pentru ca prima repriză să se încheie cu un avantaj minim pentru oaspeți, 10-11. O primă repriză foarte slabă făcută de ambele echipe, oaspeții fiind ținuți în joc de intervențiile de excepție a portarului, de la gazde doar Dîl și Irimieș arătând că vor cu adevărat să câștige această partidă. Repriza a doua începe la fel de prost pentru gazde, oaspeții distanțându-se din nou la patru goluri diferență în minutul 37, scor 12-16, apoi în minutul în minutul 42, scor 14-18, după care gazdele revin la 17-18, dar Lucuță, campionul ratărilor în jocul de astăzi, ratează de două ori șansa egalări.

Oaspeții profită și se desprind din nou la patru goluri în minutul 50, scor 17-21, bistrițenii cad psihic, scorul final fiind: CSM Bistrița – Unirea Sânnicolau Mare 22-24 (10-11). Probabil că gazdele și-au dorit mult această victorie, dar pe teren singurul care s-a bătut cu oaspeții a fost doar Alexandru Dîl, dar cum cu o floare nu se face primăvară, handbaliștii de la CSM aveau nevoie în acest joc măcar de vreo trei-patru de Dîl pentru a reuși să câștige. Oaspeții, cea mai slabă echipă de seniori care a jucat vreodată la Bistrița, a câștigat această partidă și datorită faptului că au avut un portar în mare formă, acesta având cel puțin 25 intervenții la șuturile expediate de gazde de la șase și nouă metrii, plus cinci intervenții la lovituri de la 7 metri.

 Ioan Aldica a folosit pentru acest joc pe: Marius Avram, Darius Faur, Răzvan Berbecar(5 goluri), Ovidiu Irimieș(3), Ionuț Lucuță(5), Sorin Giurgiucă, Paul Muscar, Alexandru Gabor(4), Alexandru Dîl(5), Silviu Beșa și Cristian Tocaciu

Adrian Moldovan, director CSM:”Sunt extrem de supărat. Ne-a bătut azi Sânnicolau Mare, o echipă care a pierdut ieri meciul de la Sighișoara la 26 goluri diferență, după care și-a trimis acasă la Timișoara trei jucători care nu au reușit să se învoiască de la muncă. Am avut foarte multă răbdare cu această echipă, dar au avut evoluții jenante. I-am anunțat înaintea acestui joc că dacă nu vor reuși să câștige vom desfința echipa. Începând de astăzi CSM Bistrița nu mai are echipă de handball masculin. Nu vrea să asociez numele CSM-ului, unul dintre cele mai valoroase cluburi departamentale din țară, cu această echipă de handbal care în loc să joace și să câștige meciuri, fac filmulețe cu Harlem Shake ”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 1.495 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *