Handbal, Liga Florilor: Tot mai departe de cupe! Gloria pierde pe mâna ei cu Minaur!

Gloria a ratat astăzi din toate pozițiile și a pierdut un meci din care putea scoate măcar un punct. În etapa a 20-a, la Turda, bistrițencele au fost învinse cu 31-26 de Minaur Baia Mare.

Fără Laura Pristăvița (probleme medicale), echipa bistrițeană a improvizat destul de bine și s-a ținut aproape de Baia Mare, după un început prost de meci. Se putea termina egal la pauză, însă ratările, prea multe în acest joc, au făcut ca scorul să arate o diferență de două goluri pentru Minaur.

În partea secundă, cu portărițele în formă și cu bielorusele Ilyna și Vasileuskaya mai bune ca altădată, jucătoarele lui Radu A. Moldovan au egalat la 19 în minutul 5 și la 22 în minutul 13. Partida a continuat să fie echilibrată până în minutul 22. De acolo înainte, meciul s-a rupt definitiv în favoarea maramureșencelor deși antrenorii bistrițeni au încercat să-și reechilibreze jucătoarele cu două time-out-uri.

Meciul s-a terminat cu 5 goluri în favoarea adversarelor, nu pentru că ar fi arătat mai bine, ci pentru că ale noastre nu s-au concentrat destul la finalizare.

Urmează un meci cu Râmnicu Vâlcea, vineri, de la 18.30 și e de așteptat să mai coborâm un loc în clasament, de pe 7, cel pe care suntem acum.

Au marcat: Ilyna și Vasileuskaya – câte 6, Dincă – 4, Tetean – 3, Costa, Rodriguez – două, Băcăoanu, Elisei, Rațiu – câte unul.

 | 1.147 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *