Handbal, Liga Florilor: Brambureală! Ăsta e cel mai bun handbal pe care-l știm?

După înfrângerea cu Brăila, Horațiu Pașca ne promitea, pentru meciul următor, cel mai bun handbal de care e în stare echipa lui.

Din păcate, partida de la Râmnicu Vâlcea a arătat o Glorie modestă, cu un joc uneori prea previzibil, alteori prea încâlcit. Folosind-o în continuare pe Elisei în inter și nu în extremă (ca și cum ai avea un jeep 4×4 și ai încerca să-i arăți calitățile pe asfalt), fără alternativă la Rodriguez în inter dreapta și cu tot felul de improvizații nereușite în centru (ba Todor, ba Bloj) și fără un pasator ca lumea pentru pivoți, Gloria a fost o victimă sigură în fața liderului.

Lider pe care ale noastre l-au surprins doar în primele 10 minute, când au condus la 3 goluri diferență. Vâlcencele au echilibrat apoi partida, cu toată inspirația portăriței Măzăreanu și au intrat la pauză în avantaj cu două goluri.

În partea secundă, Gloriei nu i-a mai ieșit nimic, iar mesajele lui Pașca în time-out au bramburit și mai tare jocul bistrițean.

S-a încheiat 28-23 și echipa bistrițeană, susținută și la Râmnicu Vâlcea de o galerie frumoasă și generoasă, nu arată bine deloc. Urmează o pauză în prima etapă a returului, iar apoi un meci la fel de dificil, acasă, cu Măgura Cisnădie. O altă înfrângere ar da un semnal clar echipei bistrițene că e timpul să-și schimbe obiectivul și să se gândească la evitarea retrogradării.

Au marcat pentru Gloria:
Nicoleta Dincă (6), Laura Pristăvița (5), Almudena Rodriguez (4), Valentina Ardean Elisei (3), Daniela Rațiu (2), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (1).

 | 4.130 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

6 Comments

 1. Un semnal clar ca Pasca este total depasit…Mesajele de timeout ale lui, catre jucatoare sunt NULE? fara continut de nici un fel.Nici nu le mai asculta fetele, le stiu dinainte de a ajunge la banca.
  Sa speram ca se va interveniacum, pana nu e prea tarziu…intre tur si retur.Altfel vom fi din ce in ce mai putini in ..sala.Pacat !

  Post a Reply
 2. Baiatul asta e bun doar sa ii faca cafeaua lui Ambros..alta calitate nu are ..echipa joaca penibil iar indicatiile lui sunt din alt film…oare cand ne vom gandi la un alt antrenor ?!

  Post a Reply
 3. Pasca are si calitati bune ca antrenor ,ca de exemplu are ochii pt unele jucatoare de calitate .Problema o are ca antrenor al echipei. Indiferent la ce echipa va ajunge si indiferent de ce jucatoare va avea in lot , mai sus de un loc 5 nu poate duce nici o echipa.

  Post a Reply
  • Mda..ce sa zic

   Se vede in locul din clasament si in special,in jocul prestat,plusul de calitate pe care l-au adus jucatoarele aduse in vara-iarna

 4. Da de ce sa îl dea afara credeți ca Pasca nu e om de onoare!? O sa vedeți ca o sa își dea demisia pana la meciul următor sa plus ca are și el oferte îl așteaptă multe echipe care își doresc locul 9

  Post a Reply
 5. Care ar fi echipele care il asteapta ? E cat se poate de clar ca nu se poate impune ca principal si nu isi poate depasi conditia de antrenor secund, cu alte sarcini decat pregatirea sportiva. Cat despre demisie NU o sa vedeti asaceva din proprie initiativa.. Moldovan de la C.J stie de ce…

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *