Handbal: La un meci de cupele europene! Pașca poate conta pe cel mai bun 7!

Fetele de la CSM Bistrița vor mai face un ultim mare efort în acest sezon, astăzi, de la ora 17.00. Joacă în semifinalele Cupei României cu SCM Craiova și cine câștică prinde ultimul loc al României în Cupele Europene.

CSM București va ajunge mai mult ca sigur în finală și, pentru că a câștigat campionatul și va participa în Liga Campionilor, va lăsa semifinalistei locul în Cupa EHF.

Meciul cu SCM Craiova se joacă la Ploiești în cadrul Turneului Final Four. În cealaltă semifinală, de la ora 19.00, CSM București întâlnește Unirea Slobozia. Învingătoarele din semifinale joacă  sambata finala mare, cu trofeul pe masă, de la ora 17.00 iar învinsele se bat pentru locul 3 de la ora 15.00.

Horațiu Pașca are la îndemână tot lotul, nicio jucătoare nefiind indisponibilă pentru această partidă, așa încât poate alcătui cea mai bună formulă.

SCM Craiova contează și ea pe vedetele Cristina Zamfir (golgeterul campionatului), pe pivotul Landre, pe portărița Dumanska sau pe extrema Elisei, refăcută după o accidentare.

În campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. CSM Bistrița s-a impus la Craiova cu 25-22 și a pierdut pe teren propriu cu 21-28.

 | 769 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *