Handbal: Juniorii I de la LPS , învinși la Oradea, au pierdut orice șansă de calificare la turneul semifinal!

 

Etapa a treisprezecea a Campionatului Național de Handbal pentru juniorii I, seria F, a programat, la Oradea, întâlnirea dintre Crișul, echipă aflată pe locul patru în clasamentul seriei și  LPS Bistrița. După ce miercuri, 20 februarie, juniorii bistrițeni au pierdut jocul de la Cluj, peste numai trei zile s-au deplasat la Oradea pentru jocul cu Crișul, joc în care aveau nevoie de victorie pentru a mai spera la o eventuală calificare la turneul semifinal.

Stiind că își joacă ultima lor șansă, bistrițenii încep motivați partida și se instalează la conducerea jocului și pe tabela de marcaj, reușind să conducă aproape toată prima repriză, chiar și la două trei goluri diferență, fiind egalați în finalul primei reprize, astfel că la vestiare se intră cu scorul de 15-15. Repriza a doua se desfășoară după același scenariu până în minutul 50, când scorul era  25-22 pentru LPS, apoi în numai patru minute bistrițenii primesc două eliminări de două minute, devin nervoși, clachează psihic și pierd jocul și totodată orice șansă de calificare la turneul semifinal.

Lotul folosit de Silvian Vlad: Dan Vasile, Tudor Boarescu (5 goluri), Rareș Iancu (5), Andrei Ani (4), Cosmin Matei, Dacian Milășan (8), Andrei Văcar(4) , Valerian Chiciudean, Vlăduț Bozomală , Răzvan Moldovan, Alexandru Tîrnovan, Aurelian Mici, Vlad Coman, Mihai  Mureșan.

Silvian Vlad, antrenor LPS:”Am făcut un joc bun până în minutul 50, după care n-am mai reușit să ne concentrăm la joc, am clacat psihic și fizic, facilitând astfel victoria gazdelor”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 663 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *