Handbal: Junioarele I de la LPS, victorie la 11 goluri! A reintrat vedeta echipei! FOTO

A doua etapă a returului Campionatului Național de Handbal, pentru junioare I, seria F, a programat la Bistrița întâlnirea dintre LPS, ocupanta locului doi, la egalitate de puncte cu ocupanta locului întâi și CSS Zalău, ocupanta locului trei în această serie, la două puncte în spatele bistrițencelor..

Gazdele preiau inițiativa încă din startul partidei, conducând cu trei-patru goluri diferență, mărind diferența la șase goluri în minutul 20, când tabela indica scorul 15-9, această diferență păstrându-se si la finalul primei reprize, scor 20-14. După pauză, prima măsură luată de antrenoarea zălăuancelor, nimeni alta decât Elena Tadici, soția antrenorului lotului național feminin Gheorghe Tadici, a fost punerea unui ”paznic” care să-i facă marcaj om la om celui mai bun al om al LPS-ului, Cristina Laslo.

A fost o mutare tactică greșită a antrenoarei oaspetelor noastre, o antrenoare cu un temperament cel puțin la fel de vulcanic ca și al soțului ei, întrucât gazdele au reușit să-și mărească avantajul pe parcursul reprizei a doua. Jocul  s-a disputat după același scenariu, cu bistrițencele la timonă, mărindu-și treptat avantajul, la nouă goluri în minutul 41, scor 27-18, apoi la zece goluri în minutul 46, scor 30-20, apoi la unsprezece goluri, 33-22 în minutul 53, aceeași diferență fiind și la finalul jocului: LPS Bistrița – CSS Zalău 36-25.

Lotul folosit de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan: Augusta Săsărman, Andreea Covaci, Diana Ungureanu, Alexandra Lup(3 goluri), Cristina Laslo(10), Ana Maria Gabor, Andreea Săsărman(8), Alexandra Sabău, Bianca Palage, Larisa Chiș-Drăgan(2), Iulia Filipaș, Abigail Vălean(2), Denisa Hangan(8), Monica Șutu(1), Claudia Costinea(1), Andra Sabău(1).

Horațiu Pașca, antrenor:”Am început jocul ezitant, fetele au fost puțin speriate de un adversar imprevizibil, cu jucătoare de valoare. Partea bună a lucrurilor este că am jucat din ce în ce mai bine reușind să punem în practică tot ce am lucrat la antrenament în cursul săptămânii. Sunt foarte mulțumit că suntem în creștere de formă și că jucăm un handbal din ce în ce mai bun. Dă-mi  voie ca și prin intermediul vostru să-i urez jucătoarei Alexandra Lup ”bine ai revenit Ale””. 

 

 

A revenit Alexandra Lup după 9 luni de absență

Cel mai așteptat și mai emoționant moment al jocului s-a produs în minutul 47, când în aplauzele tribunei a intrat în joc Alexandra Lup, care a intrat într-un joc oficial după  nouă luni de absență datorate unei accidentări și a unei intervenții chirurgicale suferite la umărul drept.

Alexandra Lup  ne-a declarat la finalul jocului:”Am avut mari emoții înaintea acestui joc stiind că o să joc din nou după nouă luni într-un joc oficial. Totuși cele mai mari emoții le-am avut în momentul când am intrat pe teren în aplauzele tuturor celor prezenți la meci. Am muncit foarte mult ultimele patru luni pentru recuperare, sper să mă refac total cât mai repede pentru a ajua echipa la turneul semifinal. Vreau să mulțumesc conducerii U Jolidon Cluj care a suportat toate cheltuielile legate de operația care am suferit-o, celor de la Physiokinetic Bistrița, unde am făcut recuperarea și antrenorilor care au avut răbdare și mi-au acordat încredere introducându-mă în teren”

Leon Buhai


 | 676 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *