Handbal: Junioarele I de la LPS, vicecampioane naționale de junioare

 

Junioarele I de la LPS Bistrița, pregătite de Horațiu Pașca și Radu Moldovan au obținut astăzi medaliile de argint și titlul de vicecampioane naționale, o  performanță remarcabilă pentru handbalul bistrițean.

În finala jucată astăzi bistrițencele au fost învinse de către ACS ȘC 181 București cu scorul de 41-24. Pentru bistrițence jocul s-a terminat în minutul 10, când la scorul de 6-6, bucureștencele au accidentat-o grav pe Alexandra Lup, cea mai bună marcatoare a bistrițencelor la turneul final. Din acel moment fetele lui Pașca au căzut psihic și fizic, suferind o înfrângere severă pentru o finală de campionat național.

Trebuie remarcată însă performanța bistrițencelor care au reușit să devină vicecampioane naționale, după ce ieri au reușit să învingă în semifinale, după un joc extrem de greu, pe deținătoarea titlului din ediția 2012, LPS Iași.

Lotul folosit de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan la acest turneu final: Lucia Săsărman,  Andreea Covaci,  Cristina Boian , Roxana Cîrjan, Alexandra Lup, Cristina Laslo, Ana Maria Gabor, Andreea Săsărman, Codruța  Sabău, Larisa Chiș-Drăgan, Iulia Filipaș, Abigail Vălean, Denisa Hangan, Claudia Costinea, Lavinia Titieni, Diana Ungureanu.

Horațiu Pașca, antrenor:”Am început bine jocul din finală, dar din păcate accidentarea gravă a Alexandrei Lup ne-a terminat în primul rând din punct de vedere psihic. Am cedat încet și fizic, deoarece n-am avut nici timpul necesar și nici unde să ne reface după jocul din semifinal. Bucereștencele au câștigat meritat jocul și titlul de campioane naționale, sunt o echipă foarte bună, chiar și în condițiile în care nu se accidenta Alexandra cred că astăzi era greu să le învingem. Suntem cu toții mândrii că am ajuns să jucăm finala, după ce am bătut echipe mult mai bine cotate ca și noi”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 540 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *