Handbal: Junioarele I de la LPS, debut cu dreptul la Turneul Semifinal II (FOTO, 40 de poze)

Grupa C a celui de-al doilea turneu  semifinal din cadrul Campionatului Național de Handbal, junioare I, a început vineri în sala Dorin Moruțan din Bistrița. Primul joc al turneului s-a disputat între LPS Bistrița și CSS 2 București.

Gazdele încep bine jocul și în minutul 5 conduc cu 4-0. În minutul 7 își măresc diferența la cinci goluri, scor 7-2, pentru ca în minutul 17 diferența să fie de șase goluri pentru gazde, scor 13-7.

După pauză bucureștencele reduc diferența la cinci goluri în minutul 36, scor 25-20, diferență care se menține până în minutul 50, scor 34-29, după care bistrițencele duc scorul la 37-29, în minutul 53, pentru ca fluierul de final al celor doi arbitri să consemneze scorul: LPS Bistrița – CSS 2 București 39-35.

Bistrițencele au obținut o victorie importantă în lupta pentru calificarea la turneul final. O victorie și în jocul de sâmbătă, împotriva celor de la LPS Slatina, aduce practic calificarea, întrucât în al doilea joc de vineri CSS 6 București a învins LPS Slatina cu 43-30.

Lotul folosit de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan: Lucia Săsărman,  Andreea Covaci,  Cristina Boian (9 goluri), Roxana Cîrjan(6), Alexandra Lup(4), Cristina Laslo(5), Ana Maria Gabor, Andreea Săsărman(7), Codruța  Sabău, Larisa Chiș-Drăgan, Iulia Filipaș, Abigail Vălean(4), Denisa Hangan(3), Claudia Costinea, Lavinia Titieni(1), Diana Ungureanu.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 616 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *