Handbal: Junioarele I au terminat campionatul cu o victorie la Baia Mare! Urmează turneul semifinal I

 

Ultima  etapă a returului Campionatului Național de Handbal, pentru junioare I, seria F, a programat la Baia Mare, întâlnirea dintre CS Marta din localitate și LPS Bistrița, liderul la zi al seriei. Având locul întâi asigurat încă de la terminarea etapei trecute, bistrițencele încep mai relaxate jocul și sunt conduse cu 2-0 și 3-1 în minutul 6, după care  în doar cinci minute reușesc să marcheze șase goluri fără să primească gol, ducând scorul la 3-7 în minutul 11.

După 4-8 în minutul 13, gazdele întorc rezultatul la 9-8 în minutul 18, pentru ca în minutul 20 bistrițencele să aibă din nou două goluri avantaj, scor 9-11, diferență care va fi consemnată pe tabelă și la pauză, scor 13-15. După pauză gazdele mai egalează odată, 17-17 în minutul 37, după care bistrițencele se desprind definitiv, la trei goluri în minutul 39, scor 20-17, pentru ca în minutul 54 să aibă 10 goluri diferență, scor 29-19, finalul partidei  consemnând rezultatul: CS Marta Baia Mare – LPS Bistrița 23-30. Bistrițencele au terminat competiția pe primul loc, și s-au calificat la turneul semifinal I, care se va desfășura în perioada 17-21 aprilie, cel mai probabil la Sighișoara.

Lotul folosit de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan: Lucia Săsărman,  Alexandra Covaci,  Alexandra Lup(7 goluri), Cristina Laslo(7), Ana Maria Gabor(1), Andreea Săsărman(7), Alexandra  Sabău,  Larisa Chiș-Drăgan(1), Iulia Filipaș, Abigail Vălean(2), Denisa Hangan(5), Claudia Costinea, Diana Ungureanu, Lavinia Titieni.

Horațiu Pașca, antrenor:”Am început mai greu acest joc, fetele nu s-au capacitat la maxim deoare știau că oricum terminăm  seria pe primul loc. Încet ele și-au revenit și au făcut o repriză a doua  foarte bună când am reușit să avem și zece goluri diferență. Urmează  turneul unu semifinal, care cred că se va ține la Sighișoara, și unde ne propunem să terminăm pe primul loc și să plecăm la al doilea turneu semifinal de pe prima poziție”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 509 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *