Handbal: Înfrângere clară pentru Gloria în fața campioanei CSM București!

Handbalistele Gloriei Bistrița au pierdut astăzi în fața campioanei CSM București, cu scorul de 29-21, meci ce a contat pentru optimile de finală ale Cupei României FAN CURIER.

În primul meci oficial din acest sezon, echipa bistrițeană antrenată de danezul Kim Rasmussen, a practicat un joc care a lăsat în multe momente de dorit, faza de apărare fiind adesea punctul slab al echipei, excepție făcând portărița Valentina Salamaka care a avut câteva parade reușite în prima parte a jocului.

 

Cu Jovana Kovacevici cea mai bună handbalistă a Bistriței, marcatoare a 7 goluri, echipa noastră a încercat în a doua repriză să țină piept tigroaicelor, dar experiența și lotul mult mai valoros al formației bucureștene au făcut ca acestea să se impună fără probleme, fiind totodată mari favorite pentru câștigarea trofeului.

Pe lângă Kovacevic, pentru echipa bistrițeană au mai marcat: Alexandrina Barbosa Nicoleta Dincă și Ana Maria Iuganu câte 3 goluri, Meike Schmelzer și Almudena Rodriguez câte 2 reușite, iar Diana Lazăr 1 gol.

Pentru Gloria Bistrița, următoarea partidă va fi la începutul lunii septembrie, contra celor de la Gloria Buzău, meci ce se va disputa în deplasare și va conta pentru etapa de debut a noii ediții de campionat în Ligii Florilor.

Rezultate Cupa României, Bistrița

Minaur Baia Mare – CSM Slatina 28-25

Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila 30-31

Dacia Mioveni – Gloria Buzău 24-30

SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova 34-25

HC Zalău – CSU Cluj Napoca 30-22

CSM București – Gloria Bistrița 29-21

CSM Deva – Știința București 18-25

 

Miercuri, sferturi de finală

10:00 Minaur Baia Mare – Rapid București (TVR1)

13:00 SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău

16:00 CSM București – Dunărea Brăila (TVR2)

19:00 HC Zalău – Știința București

 | 1.307 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *