Handbal: încă două jucătoare de ligă în lotul lui Horațiu Pașca! Vezi toate transferurile!

Opt transferuri de ligă națională a făcut până în acest moment echipa feminină de handbal CSM Bistrița, cu intenția clară de a promova în primul eșalon.

După Geta Vârtic, Claudia Cetășeanu, Alexandra Ciunt, Adriana tamaș, Oana Cârstea și Andreea Bărbos, care se află de câteva săptămâni în pregătire la Bistrița, zilele trecute conducătorii echipei au reușit alte două legitimări importante.

Au venit două jucătoare născute în 1993, ambele de la echipe ce în sezonul trecut au evoluat în Liga Națională.

Reka Tamaș este din Târgu Secuiesc, joacă inter stânga și a mai trecut pe la Baia Mare, Vâlcea și Târgu Mureș. A avut mari probleme de sănătate în sezonul trecut, după ce s-a accidentat grav la un meci disputat la Zalău. S-a operat la ligamentele încrucișate și acum este încă în perioada de recuperare.

Ce-a de-a doua jucătoare transferată recent este Andrada Maior-Pașca. A jucat la HC Zalău în vara anului trecut sub formă de împrumut de la HCM Baia Mare. Împrumutul jucătoarei la formația de la poalele Meseșului a exipirat odată cu finalul sezonului 2014 – 2015 al Ligii Naționale, iar Tadici a acceptat ca Maior să se întoarcă la HCM Baia Mare, având în vedere că pentru postul de extremă stânga există alte trei variante. Iar de la Baia Mare a ajuns la Bistrița,în lotul lui Horațiu Pașca.

Și staff-ul echipei a suferit modificări în ultima vreme. În locul directorului sportiv Liță Danci a fost instalat Răzvan Berbecaru. Fostul jucător al echipei masculine din Bistrița este acum asistent universitar la Extensia Bistrița a Facultății de Educației Fizică și Sport, fiind colaborator apropiat al antrenorilor Horațiu Pașca și Radu Moldovan.

Transferurile verii:

Geta Vârtic (34 de ani), Claudia Cetățeanu (39 de ani) , Alexandra Ciunt (23 de ani) și Adriana Tamaș (24 de ani) de la HCM Baia Mare,

Oana Cârstea (27 de ani) – de la Corona Brașov.

Reka Tamaș (22 de ani) – din Tg. Secuiesc, a jucat anul trecut la Tg. Mureș

Andrada Maior (22 de ani) – HC Zalău – Baia Mare

Andree Bărbos (23 de ani) – Dunărea Brăila, fostă internațională de tineret

Adrian Linca

 | 1.254 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *