Handbal: Gură de oxigen! Gloria bate la Slobozia și ia 3 puncte importante!

După două înfrângeri dureroase, la Buzău și cu Baia Mare, Gloria avea nevoie de o victorie ca de aer pentru a ieși din partea de jos a clasamentului și a intra cu încredere în ultima serie de meciuri din acest an.

Valentina Ardean Elisei a tras din nou echipa după ea și, după o primă repriză ezitantă (15-14  la pauză) bistrițencele s-au impus în cea de-a doua. Finalul a aparținut echipei bistrițene care a câștigat cu 26-24 și a urcat pe locul 9 în clasament.

Marcatoarele echipei noastre au fost: Valentina Ardean Elisei – 7 goluri, Mariana Costa – 6 goluri, Natallia Vasileuskaya – 4 goluri, Dziyana Ilyina – 3 goluri, Szilvia Szabo – 2 goluri, Diana Șamanț – 2 goluri, Daniela Todor – 2 goluri

Darly Zoqbi de Paula 7/21 intervenții reușite (33%), Ana Maria Inculeț 1/10 (10%)

Gloria mai joacă în 2018:

  1. oct Gloria – Slatina, meci din etapa a 10-a

26 oct. Gloria – Vâlcea, etapa a 8-a

02 nov. Brăila – Gloria, etapa a 9-a

13 nov, Cisnădie – Gloria, etapa a 11 – a

 

 

 | 1.724 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Gura de oxigen a fost „secundul” astăzi și nu numai astazi, dacă nu intervenea cu schimbări în apărare și nu se lua în gura „vizibil” cu pasca meciul rămânea ca la pauza! Are o alta viziune și merita felicitat pt asta, chiar vede de multe ori jocul, peste principal!
    În rest figuri multe la unele, menajari sa nu își rupă unghiile…aAici e vb de atitudine ori tu ca coach dacă nu vezi lucrurile astea de la antrenament și nu întrerupi problema din fașă acolo… atunci te chinui ca astăzi, noroc ca Ghică n a avut banca astăzi și nici nume în echipa….

    Post a Reply
    • De schimbări și de tactică se ocupă antrenorul principal

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *