Handbal: Gloria privește și spre viitor! Două jucătoare tinere au semnat cu echipa bistrițeană!

După ce a reușit destule transferuri cu jucătoare experimentate, echipa bistrițeană de handbal privește și spre viitor.

Așa că, șefii clubului au perfectat două contracte importante în aceste zile. Primul e de fapt o prelungire a înțelegerii existente cu Szilvia Szabo, care va îmbrăca tricoul bistrițean și în sezonul viitor.

Interul stânga venit la Bistrița de la Odorheiu Secuiesc pe când avea doar 19 ani a fost un pariu câștigat al antrenorului Horațiu Pașca. Szabo a avut contribuții importante la promovare și la toate succesele ulterioare. În iulie va împlini 23 de ani și ajuns la un nivel de experiență și maturitate care a propulsat-o aproape de  lotul național. Prelungirea contractului  e un câștig pentru gruparea bistrițeană dar și o bucurie pentru jucătoare.

”Mă bucur că voi juca pentru Gloria 2018 și în sezonul următor, pentru că mă simt foarte bine la Bistrița, pot să zic că aici e a două mea casă. Clubul are un proiect care îmi place, sunt oameni profesioniști și serioși. Îmi doresc sa fiu sănătoasă să pot ajuta echipa cât mai mult. Le mulțumesc mult suporterilor noștri că au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului !”, a declarat Szabo pe pagina de fb a echipei.

Cea de-a doua jucătoare tânără care s-a înțeles cu Gloria este Andra Moroianu, o constănțeancă de 19 ani. Este extrema dreaptă a  naționalei de tineret, considerată una dintre speranțele mari ale României. A început handbalul la vârsta de 10 ani la CSS 1 Constanța, acolo unde a făcut și junioratul. În 2016 a ajuns la Centru Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, unde a jucat timp de doi ani, un an la junioare și unul la nivelul Diviziei A, activând în paralel și pentru CSS 1 Constanța.
În sezonul competițional care se încheie, Andra Moroianu a jucat pentru CS Universitatea Cluj.

”Am semnat cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud deoarece echipa are potențial și îmi doresc foarte mult să cresc lângă viitoarele mele colege. Este o echipă frumoasă, cu jucătoare valoaroase. Îmi doresc să am evoluții bune, pentru a putea ajuta cât mai mult echipa și a ne îndeplini obiectivele. Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul bistrițean.”

Handbalista a semnat un contract valabil doi ani cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

 

 | 833 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *