Handbal: Gloria negociază cu o jucătoare de top mondial! A fost cel mai bun inter stânga din lume în 2019!

După ce s-a întărit cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Kim Rasmussen, Gloria joacă tare în continuare. Vrea să aducă un inter stânga de la CSM București, o jucătoare care a fost desemnată cea mai bună pe postul ei la Campionatul Mondial din 2019.

Portugheza Alexandrina Borbosa, naturalizată în Spania, ar putea îmbrăca din sezonul următor tricoul bistrițean. Are 35 de ani și a suferit o accidentare horror la finalul anului trecut, la un meci din Liga Campionilor, dintre CSM și Krim. A trecut printr-o operație la ligamente și e în recuperare.

A mai jucat în România la Rulmentul Brașov (2008-2010) și Oltchim (2012-2013). A câştigat Cupa EHF, în 2017, cu Rostov pe Don, şi a disputat o finală a Ligii Campionilor, în 2011, cu SD Itxaco. A făcut un campionat mondial formidabil cu naționala Spaniei în 2019 și a cucerit medalia de argint. A adunat aproape 100 de selecții în naționala iberică și 400 de goluri.

 | 2.257 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Se pierde spiritul de comunitate total. Înțeleg ca e nevoie de un antrenor bun. Dar hai sa lucram și cu ce avem din zona. De ce avem echipa a 2-a și echipe de juniori?
  Facem totul anapoda.

  Post a Reply
  • Poate ne spuneti dv pe cine avem in zona, cu care sa se poata lucra, dar sa se obtina performante (locurile 1-3), in afara de cele care sunt deja in echipa. Echipa a 2-a are abia un an, cu jucatoare foarte tinere, niciuna dintre ele inca nu este pregatita sa joace la un nivel inalt, care presupune sa joci impotriva unor formatii puternice. Cu toata bunavointa jucatoarelor localnice si a antrenorilor, dar mai e nevoie de cel putin inca un an ca aceste jucatoare tinere sa poata fi luate la prima echipa. Echipele de junioare sunt la LPS, dar acestea nu au participat la campionatul national, astfel ca e greu de facut o evaluare a acestor jucatoare.
   Ca sa avem o echipa competitiva, alaturi de care sa creasca si jucatoarele tinere, este nevoie de modele, de jucatoare valoroase si cu experienta.

 2. Sa uram de bine noului antrenor și să i uram mult succes!! Deși un antrenor de tipul lui nu va sta mai mult de unu sau maxim doua sezoane la club. Referitor la obiectivele propuse de club sunt prea mari și nu sunt posibilități că sezonul viitor sa fim pe unul din locurile 1-3. Cu Barbosa nu ar fi un câștig mare. Din meciurile care le am văzut jucând la CSM București avea oscilații mari. Juca un joc bun și alte 3-4 dispărea. E de reținut faptul că pe faza defensivă nu ajuta mai deloc.

  Post a Reply
 3. E un castig ! Comisionul la impresari de 11000 + 8000 de euro pt Barbosa si Kim, adica salariile lor pe o luna de zile . INACCEPTABIL ! Iata unde baga Radu Moldovan , banii bistritenilor . Mai vin Chiper – 4000,Seraficeanu 4500, Iuganu – 5000, Kovacici de la Baia Mare cu 8500.
  Asadar16.500 euro pe 4 extreme ( inclusiv Dinca). Halal management ! Dar comisionul …?
  Alo ! Curtea de conturi se aude ? DNA ..ceva ?

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *